De slechtste reviews op TripAdvisor die eigenlijk best grappig zijn

De maatschappij door Roos
1 van 2

Vergeet comedy shows, want voor de slappe lach hoef je enkel een bezoekje te brengen aan de website Tripadvisor. Naast handige reistips, barst het er namelijk van de hilarische reviews waar je met gemak een hele middag zoet mee bent. Tip: de beste zijn te vinden onder het kopje ‘matig’ of ‘vreselijk’. Wij hebben de mooiste vast voor je op een rijtje gezet.

De slechtste reviews op Tripadvisor die eigenlijk best grappig zijn

 

1. Er zat poep in de waterkoker

Een bezoeker schreef in een review in 2011: “Verblijf niet in dit verschrikkelijke hotel, als je het al een hotel kunt noemen.”

“Ik kan niet genoeg benadrukken hoe goor deze plek was. Er zaten bloedvlekken op het hoofdeinde van het bed, die overduidelijk dateerden uit de eerste wereldoorlog, het personeel was onaardig, ramen konden niet dicht, geen warm water, kapotte meubels, vies sanitair, kapot licht en (geen grap) poep in de waterkoker.”

“Ik weet vrij zeker dat ik ziektes heb overgehouden aan de staat waarin het sanitair verkeerde. Het leek alsof er een dakloze crackjunk had geleefd. Het was vreselijk.”

Naast het feit dat we dankbaar mogen zijn voor de waarschuwing voor dit ‘hotel’ op Tripadvisor, is het hilarisch om te lezen. Hieronder volgen nog een aantal recensies die zo slecht zijn dat het puur vermaak is.

2. Als zelfs de eigenaar het er vreselijk vindt

“De eigenaar bleef proberen het hotel aan ons te verkopen en vroeg of we misschien mensen in Engeland kenden die het hotel wilden kopen", schreef iemand in een review.

3. Ik vond een kattenpoot in mijn kussensloop

“Dit is met uitstek het verschrikkelijkste hotel waar ik ooit ben verbleven. Ik vond een kattenpoot in mijn kussensloop. Verder stond er een ladekast zonder lades in de kamer, een kast zonder achterkant en een bed ter grootte van een hangmat gemaakt van beton”, schreef een bezoeker.

“De gemeenschappelijke toiletten hadden geen slot. Onze buurman leefde er zowat, had de TV dag en nacht aan en liet de deur open. Ze zouden het Alcatraz moeten noemen.”

4. Als zelfs je eigen scheten het er niet warm krijgen

“De verwarming was stuk. Sterker nog, er kwam de hele nacht lang ijskoude lucht uit, ook al heb ik hem twee keer uitgezet. Ik voelde me ziek toen ik wakker werd”, schreef een bezoeker over een hotel in Manchester

“Zelfs mijn scheten konden de ruimte niet verwarmen. Ik probeerde er zoveel mogelijk te laten in de hoop dat het de temperatuur iets zou doen stijgen, maar ik gok dat ze werden geabsorbeerd door de gordijnen."

Lees verder op de volgende pagina.

Lees ook: Bizar mooie natuurverschijnselen die je moet zien om te geloven