Lifestyle
Lifestyle

De nieuwste iPhone is gepresenteerd en je wil hem hebben!

Reageer 0

Ben je net als wij gevoelig voor de nieuwste gadgets? Dan zal het laatste iPhone nieuws je als muziek in de oren klinken. Gisteren heeft Apple drie nieuwe iPhones onthuld en we kunnen je alvast verklappen: ze vallen niet tegen.

Zelf emoji’s maken

We beginnen maar vast met het beste nieuws: de nieuwe iPhone X wordt grandioos luxe! De lay-out wordt randloos en heeft geen thuisknop meer, wat betekent dat het hele toestel uit één groot scherm bestaat. Daarnaast kun je het toestel ontgrendelen met je gezicht! Ook heeft de iPhone X een nieuwe feature waarbij je emoji’s je eigen gezichtsuitdrukking kunt geven. Het toestel kan ook draadloos opgeladen worden. Helaas hangt er aan deze droomtelefoon wel een flink prijskaartje, hij gaat namelijk 1.150 euro kosten.

Ook iPhone 8 en 8 Plus

Naast de iPhone X zijn ook de iPhone 8 en 8 Plus gepresenteerd. Deze lijken meer op de iPhone 7 en 7 Plus, maar hebben een nieuwe hardware. Daarnaast hebben ze ook een glazen achterkant en nieuwe rand en kunnen draadloos opgeladen worden.

En misschien word je hier ook wel vrolijk van: met de ingebouwde 12 megapixel-camera krijgt je insta-feed een flinke upgrade!

 

Lees ook: Aha! Hier is dat ieniemini gaatje naast je camera in je iPhone voor

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen