Sekshoroscoop week 37: 11 t/m 17 september

Intiem door Redactie Ze.nl
1 van 3

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 37.

Sekshoroscoop week 37

 

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Waterman, je staat net zo droog als de Saharawoestijn. Je kunt hierin berusten, maar dan verandert er nooit iets. Het leven is een feest, maar je moet immers zelf de slingers ophangen. Wat dacht je van wat versiering down there? Je zult zien dat het zelfvertrouwen van je afstraalt, als je de boel wat aandacht geeft.   

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Jij bent deze week niet te houden Vissen. Het kan jou niet genoeg zijn. Óf het wordt tijd voor een extra bedpartner, óf je grote vriend de vibo moet ingeschakeld worden, want het kan jou niet wild genoeg! Je bedpartner weet je in ieder geval niet bij te benen.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Het is lang geleden dat jij je zo zeker voelde, Ram. Je huidige bedpartner haalt het beste in jou naar boven, tijd om dat eens optimaal te benutten! Laat je lekker in de watten leggen en geef je volledig over. Wie weet tot wat voor hoogtepunt het je brengt.

Stier (21 april t/m 21 mei)

Stieren maken zich deze week klaar voor een heftig ritje. Wanneer en met wie? Dat staat nog in de sterren geschreven. Wel kun je je vast voorbereiden op deze wilde avond, die de hele nacht zal doorgaan. Misschien even een bezoekje aan de sportschool?