Seks & relaties
Seks & relaties

Ze's sekswoordenboek: Looners

Reageer 0

Zo en nu en dan stuit je op van die begrippen waarvan je niet meteen weet wat ze betekenen. Of waarvan je wel een idee hebt, maar graag precies wilt weten wat het inhoudt. Zo schreven we al eens over DoggingSkene klieren en Perineum. Zoals gebruikelijk hebben we weer een nieuwe term voor je deze week: Looners.

sekswoordenboek looners

Looners zijn mensen met een seksuele fetisj voor ballonnen. Kort gezegd worden ze opgewonden van het knuffelen en strelen van ballonnen.

Zoals bij de meeste fetisjes is de fascinatie niet bij elke looner hetzelfde. Wel zijn looners in twee categorieën in te delen. De poppers en de niet-poppers. De eerste groep houdt van het gevoel en geluid van een ballon die knapt. Ze zoeken ook allerlei creatieve manieren om de ballon kapot te maken. Bijvoorbeeld door het te lang op te blazen of door er met een hak op te staan. De andere groep ziet de ballon meer als een levend ding en geliefde en ziet het knappen van de ballon als het doodgaan. Hoe precies weten we niet, maar sommige looners hebben ook seks met de ballonnen.

Wat is er nu zo opwindend aan een ballon? Looners houden van het gevoel van de ballon, anderen dus van het geluid van het knappen. De ronde vormen zijn ook een reden voor opwinding, omdat het doet denken aan heupen, billen en borsten.

 

Lees ook: Alles wat je wilt weten over zijn ballen

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen