Sekshoroscoop week 31: 31 juli t/m 6 augustus 2017

Intiem door Redactie Ze.nl
1 van 4

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 31.

Sekshoroscoop week 31

 

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Het gaat een wild ritje voor je worden deze week, Waterman! Reken maar op flink wat vuurwerk in bed. De spetterende orgasmes vliegen je om de oren en het is dan ook niet gek dat jij halverwege de week echt even moet bijkomen. Je zit waarschijnlijk een paar dagen met heftige spierpijn op je werk. Gelukkig is dat het je allemaal meer dan waard. Hier kun je nog weken op teren! 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Jouw seksleven is deze week niet alleen heerlijk, maar gaat ook emotioneel meer de diepte in. Je hebt je in tijden niet zo veilig gevoeld als bij je huidige bedpartner en dat is ook te merken tussen de lakens. Hij of zij zorgt ervoor dat je niets tekort komt en dat doe jij andersom ook graag terug. Er is niets dat jullie niet willen proberen en dat zorgt er keer op keer voor dat de seks fantastisch is. Geniet ervan, Vissen! 

Ram (21 maart t/m 20 april)

Jij weet wel van wanten, Ram! Je hebt deze week ongekend veel energie waar je ook in de slaapkamer gretig gebruik van maakt. Toch vind je het fijn om vaak dezelfde dingen te doen, vooral als je weet dat je je bedpartner hiermee kan laten genieten! Je vindt het extreem belangrijk dat jullie elkaar bevredigen en neemt daar dan ook de leiding in.