Zo style je de bloem van dit seizoen

Vrije tijd door Laura

Als er één bloem de koningin van de zomer is, is dat de zonnebloem natuurlijk! Met de gele bloem haal je het zonnetje letterlijk in huis. Er zijn een hoop mooie manieren om zonnebloemen op hun meest stylish te presenteren. Je kan niet anders dan vrolijk worden van een boeket verse bloemen, nietwaar?!

zonnebloem

De vaas

De basis van een mooie boeket is natuurlijk een vaas. Houd je van kleur? Kies dan een blauwe vaas. Het geel van de zonnebloem knalt er dan echt uit.

Slim trucje: maak een raster met plakband over een (te grote) vaas zodat de bloemen mooi verdeeld blijven.

 

Veldbloemen

Simpel en zoet doet een hoop. Een zonnebloem staat prachtig in combinatie met witte, roze, rode, blauwe en blauwe fijne bloemen.

 

Papier

Laat het papier om het boeket zitten. Het zorgt er niet alleen voor dat je bouquet mooi in shape blijft, het staat ook hartstikke tof.

 

Krans

Ga voor iets unieks en bevestig zonnebloemen op een krans. Hang ‘m op je voordeur. Probeer nu maar eens om met een slecht humeur binnen te stappen…

 

Kleur kiezen

Zeg je zonnebloem, dan denkt iedereen natuurlijk aan de fel gele bloem. Maar wist je ook dat een zonnebloem in meerdere kleuren voorkomt, zoals rood?

 

Inspiratie voor bloemen stylen

Wil je meer inspiratie en trucjes voor het stylen van bloemen weten? Ga naar mooiwatbloemendoen.nl en ontdek de nieuwste trends en handige informatie over bloemen.

 

Bron foto: Mooiwatbloemendoen.nl