Seks & relaties / Seks
Seks

Sekshoroscoop week 29: 17 juli t/m 23 juli 2017

Reageer 0

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 29. 

Lees meer in onze galerij

1/4 - Sekshoroscoop week 29: 17 juli t/m 23 juli 2017

 

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Je hebt deze week flink wat noten op je zang, Waterman. Je bedpartner kan maar weinig goed doen en je hebt de ene aanwijzing naar de ander. Met aanwijzingen is uiteraard niets mis, maar kijk uit dat het niet teveel op negatieve kritiek gaat lijken. Daar maak je de ander alleen maar onzeker mee en dan is het snel uit met de pret. 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Je slaapt aankomende week erg onrustig, Vissen. Maar in plaats van een boek erbij te pakken, kun je ook de ontspanning opzoeken door jezelf te verwennen. Masturberen in het holst van de nacht kan ervoor zorgen dat jij weer als een roosje verder slaapt. 

Ram (21 maart t/m 20 april)

Ga je deze week op vakantie of naar een festival? Denk er dan aan genoeg schoon ondergoed mee te nemen. Je bent zo vaak opgewonden dat de wasmand zich in een rap tempo vult met krokante slipjes. Er zit maar een ding op: lekker seksen om een beetje stoom af te blazen! Denk je bij tentseks ook een beetje aan de buren?

Ga hieronder verder
Meer op de volgende pagina
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen