Waarom een karaokebar fan-tas-tisch is

Vrije tijd door Michelle Bakker

Leuk hoor, al die hippe festivals, maar soms is er toch niets fijners dan een foute kroeg induiken en luidkeels mee te zingen met Nederlandse smartlappen of oude pophits uit je jeugd? En waar kan dat het beste? Precies, in de karaokebar! Wij zetten alle redenen voor je op een rij waarom je nog dit weekend met je vriendinnen naar een karaokebar zou moeten gaan. 

karaoke

Lees ook: Hoe leuk: Holland Casino heeft nu een speciale zone voor beginners

1. Of je nu kunt zingen of niet, dat maakt niet uit

Gelukkig is er geen driekoppige jury die met hun rug naar je toe zitten om jouw zangkunsten te beoordelen. Want ook al zing je zo vals als een kraai: je mag je nummer gewoon helemaal afzingen!

2. Je kunt ongegeneerd je dansje op Britney ten uitvoering brengen

Want die ben je natuurlijk nog steeds niet vergeten. En dan kan ook de rest van Nederland zien dat jij beter voor een carrière in de showbiz had kunnen kiezen. 

via GIPHY

3. Het valt niet op dat je dat tv-scherm eigenlijk helemaal niet nodig hebt

Een krakkemikkig tv-schermpje met de songteksten erop? Heb jij natuurlijk helemaal niet nodig! Jij kent de tekst van André’s ‘De Vlieger’ natuurlijk van a tot z uit je hoofd. Hoeft niemand te weten. 

via GIPHY

4. Je mag er zonder schamen uitkomen voor je guilty pleasure

Luister je stiekem ook veel liever Bon Jovi of Christina Aguilera in plaats van de hits van nu? Dan weet je: de karaokebar is een ware hemel op aarde voor jou! 

via GIPHY

5. Een karoakeduet is de ultieme relatietest

Dit is er eentje voor vergevorderden, maar karaoke kan ook een goede test zijn voor je relatie. Breng met z’n tweeën Don’t go breaking my heart van Elton John & Kiki Dee ten gehore en jullie kunnen samen de wereld aan. 

via GIPHY

 

Lees ook: Dit zijn de leukste kerstmarkten in Nederland