Weg tijdens de kerst? Dit zijn de leukste plekken

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Knijp je er tijdens de feestdagen liever tussenuit? Wij geven je groot gelijk. Met de hele familie wandelen, spelletjes spelen en warme choco met slagroom drinken. Dat is het ultieme kerstvakantie gevoel. Op zoek naar de perfecte plekjes voor een winters weekend weg tijdens de kerst? Check dan snel onze favoriete plekjes!

 

1. Weerterbergen, Limburg

’s Morgens wakker worden met vogels die fluiten en een eekhoorntje in de tuin? Zo rustig begint de dag op dit bruisende vakantiepark in Limburg. Met een eigen pizzeria, buffetrestaurant en snackbar staat er elke vakantiedag iets lekkers op het menu. De huisjes zijn bovendien van alle gemakken voorzien, dus je kunt er een uitgebreid kerstdiner met de hele familie houden.

Bekijk hier de aanbieding in Limburg!

2. Boomhieke, Ameland

Ben jij al eens op de Waddeneilanden geweest? Laat het vasteland met overvolle agenda’s en afspraken achter en ervaar het ultieme eilandgevoel op Ameland. Met de hele familie tijdens de kerstvakantie hier verblijven? Je zult je geen moment vervelen, want er is meer dan genoeg te doen! Ga erop uit en verken de buurt met dikke winterjassen of mutsen. Of blijf lekker binnen bij de haard en maak het gezellig. Er is voor ieder wat wils. 

Bekijk hier de aanbieding op Ameland!

3. Résidence Wijngaerde, Zeeland

Résidence Wijngaerde ligt in hartje Domburg. Dit gezellige Zeeuwse badplaatsje heeft een bijzondere aantrekkingskracht. Het is de combinatie van strand, bos, gezellige restaurantjes en bijzondere winkels die het zo'n unieke locatie maken. En tevens perfect om de kerstvakantie te spenderen met het hele gezin.

Bekijk hier de aanbieding in Zeeland!

4,. Kunstpark Texel

Zodra je de veerboot afrijdt zie je het al: een vlak polderlandschap omringd door duinen met pittoreske dorpjes, stolpboerderijen en heel veel schapen. Dit karakteristieke landschap maakt van een vakantie op Texel een unieke ervaring. En met de feestdagen is het hier extra gezellig! Een dagje op het 30 kilometer lange strand, zeehonden kijken, lammetjes knuffelen, wandelen en fietsen in de Slufter, parachute springen, strandjutten of een avondje stappen in De Koog… op Texel is er altijd wat te doen.

Bekijk hier de aanbieding op Texel!

5. Bad Bentheim, Nedersaksen

Dichtbij en toch helemaal anders, zo laat het graafschap Bad Bentheim zich wel het beste omschrijven. Begin de dag met een wandeling in het Bentheimer Wald en geniet onderweg van Kaffee und Kuchen in een traditionele Gaststätte. Aan het eind van de dag scoor je daar een heerlijke Weißbier met bratwurst. Kortom, het ultieme vakantiegevoel krijg je in Bad Bentheim. Bak een heerlijke taart voor de feestdagen en spendeer wat quality time in de keuken. Dat wordt smullen!

Bekijk hier de aanbieding in Nedersaksen!