Lifestyle / Sport & gezondheid
Sport & gezondheid

Bobbi-Jo (43): 'Ik wil een heupomvang van 2,5 meter'

Terwijl het lijkt alsof de meeste vrouwen zo slank en strak mogelijk willen zijn, streeft de 43-jarige Bobbi-Jo heel andere schoonheidsidealen na. Haar missie is om het wereldrecord voor de grootste heupomvang te breken. Zelfs als dat betekent dat het haar leven gaat kosten.

Lees meer in onze galerij

1/2 -

De Amerikaanse weegt momenteel 245 kilogram en heeft een heupomvang van 2,4 meter. Hoewel haar artsen waarschuwen dat haar doel haar dood kan worden, zal Bobbi-Jo niet stoppen met eten totdat ze het wereldrecord van 2,5 meter heeft behaald.

Geld verdienen met webcamshows

Bobbi woont samen met haar man, maar heeft ook veel online aanbidders die haar doel steunen. “Mijn heupen maken mij uniek. Ik was verrast dat er mannen waren die houden van mijn vorm.”

In webcamfilmpjes poseert ze naakt voor haar fans, waar ze zo’n 1750 euro per uur voor vangt. “Ik krijg allerlei cadeaus en berichten van mijn fans. Sommige vragen me zelfs ten huwelijk, wat lastig is want ik ben al getrouwd.” Niet alle online aandacht die Bobbi krijgt, is even leuk. “Wanneer mensen op social media mij dik noemen, reageer ik er niet op. Ik bén ook dik.”

Nalatenschap

Haar omvang belemmert de 42-jarige in haar dagelijks leven, maar ook dat weerhoudt haar niet om haar droom te volgen. “Ik wil worden herinnerd om iets en ik denk dat het wereldrecord grootste heupen dat hoort te zijn. Het is wel moeilijk. Wanneer ik de trap neem of door een deur ga, moet ik zijdelings lopen. Na een kleine wandeling door de kamer ben ik al uitgeput.”

Lees verder op de volgende pagina.

Ga hieronder verder
Meer op de volgende pagina