5 fashion basics die je dit seizoen in je kast moet hebben

Fashion door Commerciële Redactie Ze.nl

Begrijp ons niet verkeerd: mode is ontzettend leuk, maar het kan soms best ingewikkeld zijn om elk seizoen weer de perfecte garderobe samen stellen. Al die wisselende collecties en trends alleen al. Geen zin om elke dag je hoofd te breken over de outfit waarin je je nu weer moet hijsen? Investeer dit seizoen dan in mooie basics die je garderobe tot een mooi geheel maken. Deze items moet je sowieso in je kast hebben dit seizoen:

1. Een jeans

Of je nu maat 34 of 44 hebt, een goede jeans staat iedereen! Ze zijn er dan ook in veel verschillende modellen en keuren. Kies een exemplaar dat jouw pluspunten accentueert en je minpunten een beetje verbergt. Heb je een buikje? Kies dan voor een high waisted jeans. Ga met lange benen voor een skninny jeans om die mooie stelten van je extra te benadrukken.

2. Witte blouse

Een mooie witte blouse is gewoon onmisbaar. Het is een echte klassieker en ook lekker makkelijk te combineren. Draag hem boven een jeans of netjes op een pantalon.

3. Streepjes

Alweer zo’n klassieker. De streep is perfect voor een frisse voorjaarslook. Kies voor een t-shirt of een dun gebreide trui. Altijd goed! Kies bijvoorbeeld voor een gestreept truitje dat je scoort via McGregor.nl. Voor de Belgische ladies: check McGregor.be.

4. Oversized jas

Een oversized jas kun je echt op alles dragen. Daarnaast valt-ie lekker ruim zodat je er van alles onder kunt dragen. Kies voor een klassieke, basic tint zoals bruin of ga juist voor pastel. Dit is de perfecte toevoeging aan jouw kledingkast.

5. Een vestje

In de lente is een vestje natuurlijk ideaal. Draag hem over je favoriete jurk of blouse als het nog wat frisser is, maar jij al wel je lente garderobe wilt showen.

Lees ook: Blog Suzan: 5 webshops van Nederlandse bodem die je moet checken