Win voor je favoriete man: 10 x Old Spice pakket

Je weet wat ze zeggen. Geven is veel leuker dan krijgen. Eigenlijk heb je geen gelegenheid nodig om iemand te verwennen met een cadeau! Daarom hebben we een coole winactie met het leukste merk voor stoere mannen: Old Spice. We mogen maar liefst 10 pakketten weggeven.

Jij mag er de leukste man in je leven mee blij maken. Of dat nu je vriend/man, broer, vader of beste vriend is. It’s up to you.

old spice winactie

Win-win situatie

Heeft jouw partner of andere mannelijke huisgenoot de gewoonte om jouw dure doucheproducten te gebruiken? Als je wint, ben je daar gauw vanaf. De producten van Old Spice zorgen ervoor dat de man weer naar een man ruikt. Perfect dus zo’n Old Spice-pakket. Mooi geval van een win-winsituatie…

Old Spice ken je natuurlijk van de reclame met die knappe, gespierde man. Je weet wel, the man your man could smell like. Het merk is voor de échte manly man. De houthakker, do it yourselfer, barbecueër. Je kent het type wel. Old Spice is er voor mannen die er goed uit willen zien en lekker willen ruiken zónder daarvoor te veel moeite voor te hoeven doen. Zal-ie fan-tas-tisch vinden.

Wat zit er in het pakket?

We mogen aan 10 deelnemers een pakket weggeven met de volgende fijne producten:

  • Whitewater Deo Stick
  • Odour Blocker Antiperspirant
  • Bearglove Shower gel
  • Hair + Body Cooling Shower gel

Meedoen is makkelijk. Vul je eigen gegevens hieronder in en maak kans!