Wereldreisje? Win tickets voor de Q-live World Tour

Winacties door Redactie Ze.nl

Een wereldreis maken, welke reiziger droomt er niet van? Maar holy shit, dat kost nogal wat. Staat zo'n reis ook op jouw bucketlist, maar komt het er maar niet van? Dan hebben we goed nieuws voor je. Radiozender Qmusic pakt dit jaar namelijk weer flink uit met de meest fantastische winactie ever! We krijgen de kans om de Q-live tickets World Tour 2017 te winnen. En geloof ons: dat wil je!

Als luisteraar maak je kans op een fantastische muziektrip van 18 (!) dagen samen met een vriend of vriendin. Je bent te gast bij de beste liveshows van wereldartiesten op zes verschillende locaties. Wat dacht je van Justin Bieber in Costa Rica, Coldplay in Tokyo, The Weeknd in San Francisco, Bruno Mars in Manchester, Shawn Mendes in Berlijn en Ed Sheeran in Londen? Dat moet een onvergetelijke trip worden!

Win win win

Om kans te maken op deze fantastische live tickets geef je je eerst op via Qmusic.nl of de Qmusic app. Daarna kun je gebeld worden met een vraag over één van de artiesten uit de tour. Beantwoord je deze vraag goed, dan kom je in de ‘Hotseat’ terecht. Zolang je iedere vragenronde de goede antwoorden geeft, blijf je daar zitten. Zodra je een fout antwoord geeft, maakt een nieuwe kandidaat kans op een plek in de Hotseat. Als je ná de laatste ronde op vrijdag 31 maart nog in de Hotseat zit, win jij de Q-live Tickets World Tour 2017! Je gaat dan samen met één persoon naar keuze van 18 april tot en met 5 mei op muzikale wereldreis naar de tofste concerten.

Doe snel mee, want wie niet waagt… Luister hier live naar Qmusic.