WIN: Blue Blood Gel van Neoderma

Winacties door Redactie Ze.nl
Die dagcrème die je elke dag opsmeert hè? Hoeveel effect geeft dat nu? En is dat effect te versterken? Ja! Namelijk met de Blue Blood gel van Neoderma die je dagelijks vóór je dag- en nachtcrème op kunt smeren. En Ze.nl mag er 5 weggeven!

Neoderma
Neoderma

betekent letterlijk ?nieuwe huid? en dit merk wordt alleen via schoonheidssalons verkocht. Neoderma-schoonheidsspecialisten staan bekend om hun kennis; het zijn stuk voor stuk goed opgeleide vakvrouwen en -mannen!

De producten en behandelingen hebben een huidvernieuwend resultaat. Neoderma streeft ernaar de huid te verzorgen, herstellen en te verbeteren. De deskundige handen van de schoonheidsspecialist in combinatie met de producten met natuurlijke ingrediënten, zorgen ervoor dat resultaten bereikt worden! De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en van parabenen. Het merk bestaat al 20 jaar en is te koop in 26 landen.


Blue Blood Gel

Het populairste product uit het assortiment van Neoderma is de Blue Blood Gel. Het is een gel die niet kan ontbreken is je cosmetica stash. Vooral omdat de gel multi-inzetbaar is en omdat je ?m kunt combineren met bestaande beautyproducten. Je gebruikt het voor je gezicht, ogen, hals en eventueel lichaam en brengt ?m aan voordat je je crème aanbrengt. De gel kun je dus gewoon combineren met je eigen verzorgingsproducten!

De gel is geschikt voor alle huidtypen, is zowel overdag als ?s avonds te gebruiken en is zeer effectief tegen zonnebrand, bij een gevoelige huid (bijvoorbeeld na het ontharen) of bij eczeem. Dus als je het effect van je dagelijkse crème wil versterken, dan moet je deze truc even weten: gebruik éérst Blue Blood Gel. Deze gel activeert niet alleen de celdeling en de productie van collageen en elastine, maar verbetert ook de opname van zuurstof en alle andere werkstoffen. Zet de gel dus standaard op je wastafel.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over Neoderma? Like hun Facebook-pagina!

Winnen
Ben jij benieuwd wat de gel voor jouw huid doet? Ze.nl geeft 5 Blue Blood Gels van Neoderma t.w.v. ? 47,20 per stuk weg! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 29 november 2012.