WIN: Schoonheidsbehandeling

Winacties door Redactie Ze.nl
Als je druk bent met je baan en je sociale leven is er vaak maar weinig plek voor bijvoorbeeld een momentje voor jezelf bij de ANBOS-schoonheidsspecialiste. Toch is het belangrijk dat je dit doet. Daarom geven wij vijf behandelingen weg!

Het is niet alleen belangrijk om af en toe tijd voor jezelf te nemen en heerlijk te ontspannen, maar het is natuurlijk ook belangrijk om je huid goed te (laten) verzorgen. Of je nu 15 bent en gaat voor een acnebehandeling, of je bent 40 en je gaat voor het minimaliseren van rimpeltjes: iedere vrouw kan terecht bij een ANBOS-schoonheidsspecialist die je huidproblemen aanpakt, maar ook op de lange termijn klachten voorkomt. Je huid is tenslotte je visitekaartje, dus een mooie huid wil iedereen toch?

Waarom naar de schoonheidsspecialist?
ANBOS-schoonheidsspecialisten zijn in het bezit van een vakdiploma schoonheidsverzorging, werken volgens hygiënische richtlijnen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De schoonheidsspecialist adviseert en verzorgt je huid op professionele wijze. Professionele huidverzorging betekent huidverbetering waardoor je er verzorgd en jonger uit blijft zien.

Zet de schoonheidsspecialist op je to do-list!
Om te zorgen dat je je huid goed laat verzorgen door een professional en je af en toe je rust pakt, zeggen wij: zet de ANBOS-schoonheidsspecialist op je to do-list! Of plan ?m alvast in je (veel te drukke) agenda! Zo herinner je jezelf eraan dat je af en toe je huid een flinke oppepper geeft.

Winnen
Merk je dat je je huid niet altijd even goed verzorgt? Krijg je last van pigmentvlekjes of kom je maar niet van je acne af? Of ben je hoognodig toe aan een momentje voor jezelf? Geen nood! Ze.nl mag namelijk 5 bonnen t.w.v. ? 50,- per stuk weggeven voor een schoonheidsbehandeling! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 28 november 2012.