WIN: kaartjes voor de nieuwe Pallazo show

Winacties door Redactie Ze.nl
Superlekker eten en geëntertaind worden met allemaal sensationele acts. En dat in één avond! Het gebeurt allemaal bij de Palazzo show waar je wordt meegesleept in een wereld van illusie en wij mogen 3x2 kaartjes weggeven!

Palazzo

is een ruim vier maanden durend winterevenement, met de perfecte combinatie van dineren op topniveau en een sensationele show vol met variété, acrobatiek, stand-up comedy en illusie dat allemaal boven, voor, naast en zelfs op je tafel plaatsvindt. Dit alles gebeurt in een betoverende spiegeltent uit 1900, hier vergeet je echt even je alledaagse leventje!Michelinsterrenchef

Voor het eerst in de geschiedenis van Palazzo Amsterdam verwennen ze hun gasten met een viergangendiner van een drie Michelinsterrenchef. Cees Helder neemt dit seizoen de scepter over van Robert Kranenborg. Een kleine introductie: al op jonge leeftijd ontdekte Cees dat hij een echte horecaman was. Hij werkte met veel plezier in diverse restaurants, zowel in de bediening als in de keuken. Zijn grootste talent bleek uiteindelijk te liggen in de keuken, waar hij snel furore maakte. Als chef-kok behaalde hij in twee restaurants een Michelinster. In 1986 begon hij in Rotterdam restaurant Parkheuvel, dat onder zijn leiding als eerste restaurant in Nederland drie Michelinsterren in de wacht sleepte. Dat belooft in ieder geval veel goeds! 
Caesar?s Palazzo

De show van de avond gaat over de absurde, extravagante en vrolijk gestoorde Caesar. Hij wordt geconfronteerd met een beeldschone geest die hem drie wensen schenkt. Heeft Caesar weer te veel gedronken? Of is deze geest echt? Haar enige advies luidt: wees zuinig met je wensen. Caesar?s Palazzo zit vol verrassingen. Jonglerende marktkoopmannen, vliegende droomvrouwen, spinnende bewakers, wervelende diabolo?s en sensuele slangenmensen nemen je mee in een spectaculair sprookje tijdens de fantastische 3,5 uur durende nieuwe show. De show is nog tot eind februari te zien.Winnen
Zie jij zo'n topavond vol lekker eten en enterainment wel zitten? Wij geven  3 x 2 kaartjes weg voor de nieuwe Palazzo show! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 25 november 2012.