WIN: Verrassingspakket van webshop Capricci

Winacties door Redactie Ze.nl
Sieraden en accessoires: we kunnen er geen genoeg van krijgen! Het fleurt je outfit op en maakt het helemaal af. Bij Ze.nl geven we nu 2 goodiebags t.w.v. ? 125,- per stuk van sieradenwebshop Capricci weg!

Heb je ooit weleens voor de etalage van een winkel staan kijken naar een mooie little black dress en gedacht, ?die moet ik echt hebben!? maar je twijfelde omdat je er eigenlijk toch al drie hebt hangen in je kast? En heb je die jurk toen toch gekocht, gewoon omdat je het ondanks dat moest hebben? Dat is dan ?un tuo capriccio?. Capricci komt uit het Italiaans en betekent ?koppig? en ?eigenwijs?. Het wordt dan ook vaak in de spreektaal gebruikt als je iets heel graag wilt hebben, maar het eigenlijk niet nodig hebt. Precies wat er gebeurt als je in deze webshop kijkt?


Over Capricci

Capricci is een webwinkel in sieraden en mode accessoires die is opgericht in mei 2007 door de destijds 18-jarige Morena van den Wittenboer. Capricci is niet alleen een webwinkel waar je terecht kunt als je op zoekt bent naar iets specifieks, maar ook waar je uren kunt rondsnuffelen naar leuke hebbedingetjes want er zijn bijna wekelijks nieuwe updates! Het assortiment bestaat uit sieraden, gifts, tassen, sieradenrekjes en meer. Kortom; Capricci is eigenlijk een site waar je nooit uitgeklikt raakt. Wij van de redactie in ieder geval niet, want wat een hippe, schattige en leuke sieraden heeft deze shop!

Winnen

Is jouw accessoire stash ook wel toe aan wat nieuwe items? Dat komt goed uit! Ze.nl mag mag namelijk twee verrassingsgoodiebags vol accessoires van Capricci weggeven t.w.v. ? 125,- per stuk. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl én Capprici te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 21 november 2012.