WIN: Wij mogen 10 goodiebags weggeven

Valentijnsdag komt er weer aan: de dag waarop geliefdes elkaar verrassen. Heb jij geen valentijn? Of doet hij of zij simpelweg niet aan ‘dat commerciële gedoe’? Maak je geen zorgen, wij hebben een aantal leuke goodiebags te verloten.

Nee, we geven dit niet in ons eentje weg, maar doen dit samen met MTV. Sinds november is namelijk elke zondag de Nederlandse versie van Ridiculousness te zien. Het programma waarin gênante en viral filmpjes worden getoond. Dutch Ridiculousness is elke zondagavond om 22.00 uur op MTV te bekijken.

Tekst gaat hieronder verder.

Het programma wordt gepresenteerd door Edson Da Garça. Vaste gasten die bij de presentator op de bank zitten, zijn co-hosts Gaby Blaaser en Joffrey Breeuwer. Samen met de gasten brullen ze keihard om de filmpjes en leveren commentaar op de stommiteiten die op het Ridiculousness-scherm te zien zijn.

Na 5 jaar trouw de Amerikaanse versie van Ridiculousness te hebben gevolgd, is er nu eindelijk een Nederlandse versie. Reden voor een feestje, vonden we. En wie feest viert, die trakteert. Daarom mogen wij 10 goodiebags weggeven. In de goodiebag zit een branded EHBO setje (voor het geval je net zo’n misser begaat als de mensen in de filmpjes), nep tatoeages, een pet en jelly beans!

In het gifje hierboven zie je 23 bekende gezichten voorbijkomen. Ken jij ze allemaal? Vul hieronder zoveel mogelijk namen in en maak jij kans op 1 van de 10 goodiebags! #DutchRidiculousness

Succes!