Win: 50 euro shoptegoed bij SINNER!

Winacties door Redactie Ze.nl
We vinden het allemaal heerlijk om eens met de voetjes van de vloer te gaan. We weten precies bij welke adresjes we moeten zijn voor de lekkerste beats. Waar je deze week moet zijn? Op het Amsterdam Dance Event! 
 
Als je een beetje thuis bent in de dancescene, weet je dat het Amsterdam Dance Event weer van start gaat. Van woensdag 19 oktober tot en met zondag 23 oktober staat onze hoofdstad weer in het teken van Dance. 
 
 
 
SINNER x ADE ROLL TOP BACKPACK
Ter ere van het event heeft het merk SINNER voor de derde keer op rij een rugzak ontworpen voor Amsterdam Dance Event. Deze backpack heeft met schuim beklede schouderbanden en een zachte achterkant zodat de tas niet in je schouders snijdt en het comfortabel te dragen is. Het hoofdvak van de ADE ROLL TOP BACKPACK heeft bovendien een binnenzak waarin je je waardevolle spullen kunt opbergen. 

 
Zie je deze tas wel zitten? Ga dan snel naar de website van SINNER en vul daar deze quiz in. Hiermee maak je kans op €50 shoptegoed bij SINNER! Deze wordt niet één keer weggegeven, maar elke 50ste deelnemer ontvangt dit shoptegoed! Je kunt tot en met 26 oktober kans maken op het SINNER shoptegoed!