Dit outdoor concert moet je bezoeken (+WIN)

Winacties door Redactie Ze.nl
 
Het zomer is dé tijd van het jaar! Heel veel dansjes, drankjes en de leukste outfits. Heerlijk! Helaas is het einde van deze periode weer inzicht, maar wees niet getreurd! Wij hebben nog een knallende afsluiting voor je! 

Concerten, we houden ervan! Heerlijk samenkomen met je liefste vriendinnen, lekker een hapje en een drankje doen en alle stress van je drukke leven eruit kunnen dansen. Hoe fijn is dat? Heb jij daar wel zin in? Wij hebben dan een superleuke tip voor je!  
 

 
Kiosk Alive is weer terug van weggeweest! Het meest geweldige huiskamerconcert XXL met optredens van zowel nationale als internationale artiesten strijkt op zaterdag 10 september weer in het centrum (Stadswandelpark) van Eindhoven neer. Tijdens dit toffe outdoor concert kun je lekker dansen op de deuntjes van o.a. de Golden Earring, Waylon, La Fuente en de Edwin Evers Band! Klinkt goed, toch?
 
WIN!
We hebben je natuurlijk niet voor niks zo enthousiast gemaakt, want er valt ook nog iets te winnen. Wat dacht je van twee kaarten inclusief een hotelovernachting in een mooi 4-sterrenhotel op loopafstand van het outdoor concert? Hoe vet klinkt dat? Maar dat is niet het enige. Deze kaartjes zijn inclusief bier, fris en wijn. Als dat geen feest gaat worden weten wij het ook niet meer! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hieronder op de meedoen-button te klikken (Alleen te zien op de desktopversie van de site). 
 
Geen zin om te wachten of je hebt gewonnen en wil sowieso zeker zijn van een ticket? Voor meer informatie én tickets kun je hier klikken.