Flopwip: De overmatige zweter

Liefde door Ze.nl

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 26-jarige Jacqueline over haar Flopwip: de overmatige zweter.

Jacqueline: “De eerste (en laatste) keer dat ik ooit seks had met deze jongen, ging het verkeerd op eigenlijk elk denkbaar niveau. Het begon al goed, want na vijf minuten was hij zo erg aan het zweten dat hij stopte en om een handdoek vroeg. Het was niet warm in mijn kamer en het waren de eerste vijf minuten van de vrijpartij, dus zo heftig ging het er nog niet aan toe. Toch voelde het voor mij alsof het motregende… Maar het werd nog erger. Niet veel later begon namelijk de dirty talk. Hij was erg geïnteresseerd in politiek en liet dat ook merken. ‘Jij bent mijn sexy socialist’, kreunde hij in mijn oor. Niet het meest opwindende dat ik ooit gehoord heb. Verder stopte hij ongeveer elke paar minuten even zodat hij in mijn ogen kon staren. Dit is geen grap! Daarna ging de dirty talk weer verder: 'het voelt zo lekker zacht binnen in jou', zei hij."

“Ik begon langzaam te beseffen dat dit niet veel slechter kon, maar ik had het mis. Omdat hij volgens mij moe werd, probeerde hij de vering in het matras het werk te laten doen. Dit zorgde voor een reeks héél ongemakkelijke totaal niét ritmische stoten. Toen we buiten de slaapkamer zoenden, was het fijn, maar eenmaal in bed werden het korte kusjes die elkaar razendsnel opvolgden. Daarbij hield hij zijn ogen open. Nadat we voor mijn gevoel drie uur verder waren, was hij nog steeds niet klaargekomen."

"Omdat ik écht wilde dat deze ramp zou eindigen, ging ik voor het laatste redmiddel: doggy style. Toen kwam hij gelukkig eindelijk klaar. Kletsnat van zíjn zweet en onbevredigd lag ik daar. Never again."

Lees ook: Topwip: seks met een onbekende