Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Ze Blundert: dit zijn de meest beschamende automomenten van onze lezeressen

Je zonnebril kwijt zijn terwijl-ie gewoon op je hoofd zit en er na twee uur achter komen dat er spinazie tussen je tanden zit. Zo nu en dan hebben we allemaal weleens een minder fijn moment, maar sommigen zijn net wat erger dan anderen. Elke week delen onze lezeressen hun blunders. Dit keer vertellen ze over hun gênantste automomenten. 

Inez (31): “Samen met mijn vriend en schoonouders ging ik uit eten en omdat iedereen graag een borrel wilde drinken, zou ik wel terugrijden. Eenmaal terug op het rondvormige parkeerterrein, bleek dat de twee auto’s naast mij me zo'n beetje hadden vastgereden. Mijn schoonvader is gelukkig een handige man en begeleide me tussen de auto's door. Het leek goed te gaan, maar bij de laatste draai ging het mis: ik reed over zijn voet! We zijn meteen naar de eerste hulp gesjeesd.”

Lotta (27): “Ik had destijds ongelooflijke haast om nog op tijd bij mijn afspraak in Amsterdam te komen. Voor het gebouw kon ik mijn auto kwijt, maar ik moest dan wel fileparkeren. Niet mijn sterkste kant. Zo goed en kwaad als maar kon, probeerde ik tussen de twee auto’s in te manoeuvreren. Helaas ging het toch mis waardoor ik tegen de achterste auto aanreed. Een normaal mens zou dan rustig een stukje naar voren rijden om daarna de schade te bekijken, maar ik schrok zo erg dat ik snel naar voren wilde rijden waardoor ik óók nog eens tegen de auto voor me knalde. Ik heb na dit incident nooit meer gefileparkeerd.”   

Daniëlle (29): “Tijdens een enorme storm appte mijn vriend of hij me op moest halen van mijn werk zodat ik niet met de bus naar huis hoefde. Ik ging gretig op dit aanbod in en toen ik mijn werk verliet en een grijze Volkswagen zag staan, dacht ik dat dat mijn vriend was. Ik stapte de auto in en hoorde een schelle vrouwengil. Ik keek op en zag dat ik mijn achterste in de verkeerde auto had geparkeerd. Na mijn excuus haastig te hebben aangeboden, maakte ik dat ik wegkwam.”

Felicity (32): “Met een volle kar boodschappen liep ik de parkeerplaats op richting mijn auto. Ik stak mijn sleutel in het slot, maar mijn auto ging maar niet open. Een minuut lang heb ik lopen prutsen, maar de deur gaf niet toe. Ik wilde mijn partner al bellen om te vragen of hij wist hoe het kwam, maar werd onderbroken door een kuchje achter me. De vrouw vroeg wat ik precies met haar auto van plan was. Pas toen realiseerde ik me dat ik de verkeerde auto voor de mijne aanzag.” 

Lotta (28): “Onder het mom ‘gemak dient de mens’ ging ik laatst eens door de wasstraat. Ik had echt geen zin om met een emmertje mijn auto weer wit te krijgen. Dus daar ging ik. Ik reed netjes de band op en zo rolde mijn auto richting het wasspektakel. Alleen was ik als nieuwbakken autowasstraatganger na het betalen vergeten mijn raampje weer dicht te draaien. Het water spoot mijn auto in. Gelukkig kon ik snel mijn raamp dichtdraaien waardoor de schade erg meeviel. Alleen mijn ego was wel wat gekrenkt." 

Lees ook: Ze Blundert: dit zijn jullie gênantste beautymomenten