VRIJ-dag: zo denken onze lezeressen écht over pijpen

Liefde door Redactie Ze.nl

Alleen wanneer hij jarig is of wanneer hij echt even opgevrolijkt moet worden. Het uitvoeren van de orale traktatie is niet iedereens pakkie-an. Of je wel - of juist niet - aan zijn lid wil sabbelen is geheel aan jou. Maar omdat nieuwsgierigheid toch wel een beetje ons eigen is, vroegen wij aan onze lezeressen hoe ze écht tegenover pijpen staan.

Mireille (30): “Ik vind het ontzettend opwindend om hem te pijpen en betrek het altijd bij ons voorspel. Ik weet hoe erg hij ervan kan genieten en van zijn zachte gekreun word ik alleen maar hitsiger. De ene keer hou ik het een paar minuten vol en de andere keer ga ik door tot hij de grote finale bereikt. Van zijn sperma ben ik dan alleen niet zo’n fan.”

Theresa (28): “Eerlijk? Ik doe het alleen om het zelf ook terug te krijgen. Ik vind dat hele pijpen niets aan en de kramp schiet al in mijn kaak als ik er alleen al aan denk. Maar wanneer hij een trip naar lady town maakt, geniet ik intenst. Heerlijk vind ik dat. Ik zorg er altijd voor dat hij mij eerst pleziert. Als ik hem eerst doe, weet ik dat hij na zijn orgasme uitgeblust is. Daar doe ik het dus écht niet voor.”

Maud (27): “Pijpen op zich vind ik niet erg, maar waarom duurt het in hemelsnaam zo lang voordat hij een keer klaarkomt? Als hij in me glijdt, wordt het witte leger soms al na vier keer stoten uitgezonden, maar wanneer ik mijn pijpkunsten op hem loslaat kan het serieus ontzettend lang duren. Vaak trek ik hem eerst een tijdje af voordat ik mijn mond om zijn geslacht klem. Op deze manier duurt het niet immens lang en kunnen we er beiden van genieten.”

Lauren (26): “Het idee van pijpen vind ik altijd opwindender dan de uitvoering zelf. Wanneer mijn vriend en ik aan het sextingen zijn, plaag ik hem maar wat graag dat ik zijn penis in mijn mond ga stoppen, maar wanneer het dan zover is heb ik er eigenlijk geen zin meer in. Als hij op bed ligt krijg ik snel last van mijn rug en als hij staat voel ik het toch al snel aan mijn knieën.”

Olivia (31): “Ik vind het fantastisch om hem te pijpen, maar dan moet hij wel net onder de douche vandaan komen. Ik vind het oprecht heerlijk om aan zijn piemel te zuigen, maar dan moet ik wel zeker weten dat het helemaal schoon is. Er zitten toch al snel wat geurtjes aan en ook van het idee dat er misschien nog wat urine aanwezig is, moet ik kokhalzen. Maar als hij dan net onder de douche vandaan komt, dan ga ik er ook echt voor.”

Lees ook: 
VRIJ-dag: Een groot geschapen kerel… dit zijn jullie ervaringen 
VRIJ-dag: Hier schamen onze lezeressen zich voor in bed