Zo kun je met fikse korting een sekstoy bemachtigen

Liefde door Commerciële Redactie Ze.nl

Zit je te twijfelen over het aanschaffen van een sekstoy? Een Tarzan Vibrator Lust Bunny of een vibrerend ei (wellicht leuk voor Pasen)? Dan is nú het moment om het aan te schaffen. De seksspeeltjes webshop Easy Toys bestaat namelijk tien jaar en viert dat met fan-tas-ti-sche kortingen.

Tepelklemmen, een op afstand bestuurbaar vibratie-ei of simpelweg een fijne vibo voor de eenzame dagen. Easytoys.nl is van alle markten thuis. Al tien jaar lang voorzien ze vrouwen én mannen van de spannendste speeltjes voor tussen de lakens. Zo’n jubileum moet natuurlijk gevierd worden.

Ter ere van het bestaan kun je nu een sekstoy scoren met een lekkere korting. Wat dacht je bijvoorbeeld van 25 procent korting op een roze G-spot vibrator? Ook onze Zuiderburen kunnen profiteren van deze fijne kortingen. Op Easytoys.be is net zo makkelijk een afgeprijsde Dolphin Vibrator te scoren.

Ook leuk om te weten: Easy Toys zorgt ervoor dat je net aangeschafte sekstoy discreet wordt verpakt. Die louche pakketbezorger hoeft dus niet te weten wat voor spannende plannen jij hebt.