Deze datingapp koppelt je aan mensen die net zo lui zijn als jij

Liefde door Sabine

Je hebt er dit weekend helemaal geen zin in: met de voeten van de vloer of een drankje drinken aan de bar. Deze activiteiten hebben toch allemaal gemeen dat jij je bed moet verlaten. En ja, daar ben jij te lui voor. Maar wat nu als je wél iemand wilt ontmoeten? Datingapp Lime snapt jouw ‘minimale inspanning, maximaal resultaat’-principe en koppelt je aan mensen die net zo lui zijn als jij.

Tegenwoordig heeft elke telefoon wel een ingebouwde stappenteller en de app Lime maakt dankbaar gebruik van deze gegevens. De datingapp verzamelt jouw activiteit en zoekt daarna mensen die net zo weinig bewegen als jij. Tijdens het swipen meldt Lime in hoeverre jullie levensstijl overeen komt. Ben je benieuwd of de luierik in kwestie écht net zo weinig beweegt als jij? Dan kun je zijn profiel bekijken om te zien hoeveel stappen hij of zij die dag heeft afgelegd.

Beeld: Lime 


Ben jij wel elke dag in de sportschool te vinden? No worries, ook jij kunt de app gebruiken. De apps intentie is om je te koppelen aan mensen die net zoveel bewegen als jij. Sportschoolfanaten kunnen hier ook toe behoren.

Daarnaast werkt de app zoals iedere andere datingapp. Swipe naar links als je iemand niet leuk vindt en swipe naar rechts als je wel een beschuitje met iemand wilt eten.

Wil jij wel met iemand daten die ook maar 200 stappen per dag aflegt? Download de app dan via deze link.