Ze’s sekswoordenboek: de Weense Oester

Liefde door Ze.nl

Zo nu en dan stuit je op van die begrippen waarvan je niet meteen doorhebt dat het een seksuele betekenis heeft. Wij nemen graag de schone taak op ons om het haarfijn uit te leggen. Deze week nemen we weer een nieuw woord op in ons sekswoordenboek: de Weense Oester.De Weense Oester is een standje voor heterokoppels en enige lenigheid van de vrouw haar kant is wenselijk. Wanneer je deze acrobatische sekspositie aanneemt, lig je als vrouw op je rug met je benen omhoog en je voeten in je nek. Vervolgens glijdt de man bij je naar binnen.

Door deze compromitterende houding aan te nemen, kan de man dieper penetreren. Gaat het ‘dubbelvouwen’ jou heel makkelijk af? Dan kunnen jij en je horizontale tangodanspartner elkaar ook nog eens zoenen. Daarnaast schijn je van dit standje ook makkelijker zwanger te kunnen worden, de spermacellen worden namelijk dieper in je gelanceerd en kunnen zo de weg naar de baarmoeder sneller vinden.

Tips

Een warming-upje van te voren is niet misplaatst. Het zorgt ervoor dat je tijdens je performance minder snel last zult hebben van kramp.

Niet zo superlenig? Dan kun je er ook voor kiezen om je voeten achter zijn nek te kruizen. Zo hoef je je lichaam nét iets minder te buigen.

Doe het rustig aan. Wanneer je niet erg lenig bent, kan je partner je ook helpen het dubbelvouwen. Hij kan voorzichtig je benen steeds een stukje verder doorduwen naar je lichaam. Zo kun je zelf ook aangeven wat wel of niet werkt. En onthoud: oefening baart kunst. Als het de eerste keer niet lukt, neem dan even rust en probeer het later nog een keer.