Vrouwen die hun haar kleuren zijn beter in bed

Liefde door Joantien
Ben jij ook niet bang om af en toe een beetje met je haarkleur te experimenteren? Rood, of in een gekke bui een roze coupe? Dan ben je supergoed in bed! Veel beter dan die saaie soortgenoten van je met zo’n peper-en-zoutkleurig hoofd.
 
Dus ja, toen hij zei dat hij de beste seks ever met jou had, was dat echt geen grap! Want vrouwen die niet bang zijn om af en toe een nieuw kleurtje te proberen - Wat dacht je van pastel of metallic? Cool! - hebben meer zelfvertrouwen, kunnen goed met veranderingen omgaan, zijn niet bang en… Zijn echte seksgodinnen!

 
Kinky seksstandjes
Uit een onderzoek van de Nottingham Trent University in Engeland bleek dat vrouwen die net hun haar hadden gekleurd veel vaker positief antwoorden op de vragen: Durf je nu voor een groep onbekenden gek te gaan dansen? Zou je iemand op wie je verliefd bent mee uit durven vragen? Zou je met iemand die je nog niet lang kent kinky seksstandjes durven uit te proberen? 'O, yes!!!' was het antwoord. Eigenlijk was het effect van net je haar hebben gekleurd hetzelfde als vier shotjes tequila: vrouwen voelden zich sexy, moedig en ze hadden zin om all crazy te gaan.
 

Seks in het openbaar
Ook bleek uit dat onderzoek dat ladies met gekleurde lokken als ze seks hadden, ze dat ook vaker ergens in public deden (in de duinen, lift, auto – ja, waarom niet?). Nou ja, je hoort het al: mocht je seksleven in een sleur zitten, ga dan eens los bij de kapper! Ga voor roze, blauw of groen haar misschien? En waarschijnlijk hang je binnen no time in de touwen, doe je een trio of speel je lekker Fifty shades of grey na. 
 
Heb jij dat ook, dat je je extra sexy voelt als je net je haar hebt gekleurd?