Flopwip: Korte nacht met de Ryan Gosling lookalike

Liefde door Redactie Ze.nl

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 24-jarige Sanne over haar flopwip: de teleurstellende onenightstand met de Ryan Gosling lookalike.

Sanne (24): “Ik verveelde me op een dag dus ik was al een tijdje aan het swipen op Tinder. Toen kwam ik Robert tegen. Ik kende hem al van een gemeenschappelijke vriendengroep. Hij was me opgevallen, omdat hij bijna als twee druppels op Ryan Gosling leek. Ik had wel zin in een beetje sexytime en hij woonde in de buurt dus ik dacht: waarom ook niet? Na een beetje flirtend chatten, nodigde ik hem uit om bij mij te blijven slapen. Hij vroeg lollig of hij dan ook ontbijt zou krijgen. Prima, antwoordde ik. It’s a date...

“Bij mij thuis hebben we eerst een biertje gedronken en een beetje gekletst. We wisten allebei wel dat dit om een seksdate ging, dus van het een kwam al gauw het ander. We begonnen heftig te zoenen op de bank waarna ik hem naar het bed dirigeerde. Nu kon de pret beginnen. Dacht ik. Ik merkte al gauw dat hij een beetje klunzig was. Terwijl ik heet voorspel had verwacht, wilde hij vooral knuffelen en zoenen. Van handwerk of oraal kwam het niet, hij was zo gretig dat hij gelijk voor de hoofdprijs wilde gaan. Dus greep hij meteen naar een condoom die hij tussen mijn benen klungeling probeerde om te doen. Terwijl ik nog geduldig aan het wachten was, keek hij mij opeens erg intens aan. Staren, zou je wel kunnen zeggen. Ik was compleet in de war. Plotseling realiseerde ik me aan de hand van zijn heupbewegingen dat we al seks hadden. Wat ik zelf even gemist had, want… ik voelde niks. Op het moment dat ik me wilde inspannen om hier toch het beste van te maken, keek hij me nóg doordringender aan. Een paar seconden later stond hij abrupt op. Zonder iets te zeggen, liep hij naar de vuilnisbak, stroopte het condoom af en verdween naar de wc. Mij liet hij compleet verbijsterd achter. Ik dacht dat er iets aan de hand was.”

“Toen hij terug kwam van de wc en zich heel tevreden naast mij op bed gooide, drong het pas tot me door. Hij was al klaargekomen. Ik wilde nog wel aan mijn trekken komen, dus deed nog een poging tot een ronde twee door weer te gaan zoenen. Maar hij kapte me af en stelde voor om te gaan slapen. De gedachte dat ik nog behoefte had aan een orgasme kwamen niet bij hem op.”

“Ik draaide me om om het nachtlampje uit te doen en schoof mezelf naar de andere kant van het bed. Ik voelde dat hij zich langzaam om mij heen wikkelde. Vervolgens bleef hij zich om mij vastklampen als een wurgslang met liefde tekort. Op zich ben ik wel van het spoonen, maar ik kan er vaak niet door slapen. Iedere keer dat ik mezelf los probeerde te wurmen, greep hij zich weer aan mij vast en zat ik weer vast in zijn houtgreep van liefde.”

“Ik weet nog dat ik om 5 uur naar de wekker keek. Inmiddels was ik al behoorlijk geïrriteerd. Ik beloofde mezelf: als ik om half 6 nog niet slaap dan trap ik hem echt mijn huis uit. En ja, hoor. Vervolgens lag ik inderdaad nog een half uur gefrustreerd en gevangen naar de klok te staren. Stipt half 6 heb ik hem wakker geschud. Ik bood mijn excuses aan en zei dat hij echt moest gaan. Ik verzon snel een smoes dat ik heel vroeg college had. Een slechte smoes, die hij vast niet geloofde. Mokkend en zuchtend stapte hij uit bed. Beteuterd kleedde hij zich aan en raapte hij zijn spullen bij elkaar. Ik leidde hem naar de voordeur om hem eruit te laten. Hij knikte naar de keuken en vroeg me met een heel droevig gezicht: “Ik kreeg toch nog een ontbijtje van je?”

Wil jij ook je top- of flopwip (anoniem) vertellen? Mail je verhaal naar redactie@ze.nl.

 

Lees ook: Topwip: Seks in de zee... met een vol strand