Wijn-liefhebbers opgelet: dit zijn de leukste wijnen voor een feestje

Eten door Vrouwen redactie

Heb je een bijzondere gelegenheid binnenkort? Een momentje waar wel op getoost mag worden? Dan hoort daar natuurlijk een lekker wijntje bij. Welke je dan kiest? Eentje met een fantastische smaak én een mooi uiterlijk natuurlijk, want hoewel het om de binnenkant gaat, moet de buitenkant ook wel een beetje appetijtelijk zijn. Daarnaast heb je ook geen zin om honderden euro’s uit te geven aan iets wat je vaak nét iets te snel achterover tikt. Oeps! Gelukkig hebben we de perfecte match voor je gevonden.

Wijnvoordeel.nl heeft namelijk een fijne categorie van wijnen die perfect zijn voor new years eve: de 94Wines. Een range van 94 wijnen met allemaal een eigen kleur en nummer die op hun beurt weer staan voor verschillende smaken rode, witte, rosé en mousserende wijnen.

Van een Cabernet Sauvignon tot een Chardonnay-Viognier er zit voor iedereen wel een passende smaak bij. En dan de flessen… Zeg nou zelf, die zijn toch prachtig? We introduceren er een paar voor je:

#5 Fresh
Deze rosé is lichtroze van kleur en dat is voor ons al een pluspunt. De smaak is zacht en fruitig met een kruidige frisheid. Een wijn die eigenlijk lekker is op ieder moment van de dag.

#7 Vivacious
Deze sparkling secco is een perfect alternatief voor Champagne om mee te proosten op het leven. De wijn smaakt fris en is droog van smaak met indrukken van tropische vruchten. Hij heeft eigenlijk de perfecte balans tussen zoet en zuur, waardoor hij heel toegankelijk is.

#6 Sweety
Dit is een heerlijke witte wijn vol met de fruitige smaken van ananas, meloen en abrikoos. Perfect voor de liefhebber van zoete wijn.

#8 Glorious
Deze rode wijn heeft klasse! Het is een volle en fruitige wijn met een lange, vanilleachtige afdronk. Met zijn mooie blauwe jasje steelt zeker de show tijdens elk feestje.

#9 Enjoy
Deze wijn is lekker fruitig, fris met een subtiele bubbel. Perfect om te serveren als aperitief met een lekker hapje. De knalroze fles, maakt het feestje compleet.

#2 Smooth
Een Chardonnay met een rijke smaak van tropisch fruit en een droge en verfrissende afdronk. Perfect voor bij je diner.

Heb je wel zin gekregen in een glaasje van deze leuke wijnen? Dan heb je geluk, want tot en met 15 januari krijg je via Wijnvoordeel.nl 50% (!) korting op deze wijnen. En het wordt lekker thuisbezorgd dus je hoeft niet te sjouwen met flessen. Dat wordt inslaan.

Disclaimer: Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.