Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

6 lifehacks die je leven makkelijker maken

Van lifehacks krijgen we eigenlijk nooit genoeg. Je gaat de dingen daarna namelijk alleen maar slimmer doen. Daarom lees je hier 6 super handige hacks die je leven alleen maar beter gaan maken. Graag gedaan!

1. Geef je de muren thuis een nieuw likje verf? Span een elastiekje over het midden van het open verfpot zodat je je kwast hieraan kunt afvegen. Gegarandeerd dat je hierdoor minder verf knoeit.

2. Heb je iets gekocht dat in zo’n onmogelijke plastic verpakking zit die je met geen mogelijkheid open krijgt? Gebruik een blikopener en de verpakking is binnen no time open.

3. Weten of een batterij nog vol is? Laat de batterij rechtop boven de tafel vallen. Stuitert-ie terug om daarna rechtop te blijven staan? Dan kun je batterij nog gebruiken. Stuitert-ie een paar keer om dan om te vallen? Dan is-ie leeg. Kies trouwens bij het kopen van batterijen altijd voor een merk waar je op kunt vertrouwen. Duracell batterijen staan bekend om hun langdurige energie en betrouwbaarheid. Zo laat je bijvoorbeeld het speelgoed van je kind optimaal presteren. Wist je trouwens dat Disney voor al hun speelgoed Duracell batterijen gebruikt? Met deze batterijen heb je deze hack eigenlijk ook helemaal niet nodig. De Duracell Ultra Power-batterijen hebben namelijk een speciale Powercheck-technologie waarmee je heel makkelijk kunt aflezen hoe vol de batterij nog is. De omhulsels van de batterijen zijn voorzien van een handige teststrip, waardoor je gemakkelijk het stroompeil de batterij kunt controleren.

4. Verlies nooit meer een rietje dat omhoog komt door de bubbels in je blikje drinken. Draai het clipje van het blikje om en steek daar het rietje door.

5. ’s Ochtends blijf je natuurlijk het liefst zo lang mogelijk in je bed liggen, maar je lievelingsbloes moet toch écht gestreken worden. Gelukkig kun je dit ook prima met een stijltang doen. Handig!

6. Heb je ook altijd ruzie met je oortjes die in de meest onmogelijke manier in de knoop is gaan zitten? Zet een haarclipje op je opgerolde kabels en ze gaan nooit meer in de knoop.

Bron, bron