Vijf ideeën voor een girls night

Soms is er niets leukers dan een avond alleen met je beste vriendinnen. Echtgenoten, vriendjes en broers naar de voetbal: vanavond is het jullie avond. Hoe maak je een girls only avond nog leuker? Wij geven je vijf ideeën.

De mouthguard challenge

Willen jullie uiteindelijk in slaapvallen met buikpijn van het lachen? Dan is het enige antwoord daarop: doe de mouthguard challenge. Mondklem in en gaan! De allersimpelste dingen zoals blazen en fluiten lijken ineens onmogelijk te zijn. Opeens blijkt niet alleen jouw grofgebekte vriendin een grote mond te hebben, maar jullie allemaal.

Lekkere wijn

Het hoofdingrediënt van een girls only avond is natuurlijk een goed glas wijn. Canei heeft zes heerlijke smaken in de Canei Frizini range. De fruitsmaken brengen tijdens deze donkere winterdagen verlichting, sprankeling, een beetje zonneschijn en vooral heel veel variatie. Voor iedereen wat wils en zeker niet alleen lekker in de zomer. Ook in de winter smaakt Canei naar meer! Trouwens, als je nu één van de Canei 75cl Frizini varianten koopt, vind je een unieke code op de nekhanger. Voer de juiste gegevens in op www.caneiseasonsparkle.nl en maak kans op 1 van de te gekke prijzen.

Hitjes uit je eigen tijd

Niets leuker dan van tevoren alvast een playlist samenstellen met alle hitjes uit jullie jeugd. De eerste zoen was op September 99 van Earth Wind & Fire en She’s Got The Vibe van R. Kelly mag zeker niet aan jullie rijtje ontbreken, dat is jullie nummer. De hele avond hitjes op de achtergrond kan de quality time met je vriendinnen alleen maar versterken.

Herinneringen ophalen

Al die memorabele momenten zijn uiteraard ooit (nog steeds) vastgelegd met oneindig veel foto’s. Dus alle fotoalbums, laptops en telefoons op een stapel en eindeloos genieten van alle leuke momenten, vastgelegd op beeld. De filmpjes mogen uiteraard niet ontbreken.

Brief voor later

Voor iedere vriendin heb jij wel een toekomstbeeld voor je. Lies eindigt vast in een kast van een villa samen met haar man, drie kids en labrador en de kans dat Saar op haar 55e nog steeds op en top geniet van haar vrijgezellenleven is sterk aanwezig. Hoe leuk is het om voor elkaar een brief te schrijven met de verwachtingen voor de toekomst. Wat zal uitkomen en wat loopt uit op een mislukte toekomstvoorspelling?