Beauty / Gezicht
Gezicht

De beauty-musthaves voor een mooie verzorgde look

Yes! We hebben weer een Beautybox, vol met fijne beauty-musthaves op de redactie ontvangen! Deze maand staat die in het teken van een mooie verzorgde look. Ben je benieuwd naar de producten? Kijk maar mee…!

Beauty UK - Posh Polish
Deze maand ontvang je een nagellak van Beauty UK. Welke kleur je krijgt is willekeurig, maar ze zijn alledrie even mooi! De lakjes hebben een ruwe zandachtige structuur wat een mooi effect heeft op je nagel.


Lord & Berry - Mudge Proof Black Liner
In één simpele beweging zet je met dit potlood een zwart lijntje boven je oog, die de hele dag blijft zitten. Je hoeft geen moment bang te zijn voor panda-ogen. En dat geeft wel zo'n fijn gevoel!

Lookx- Eye Rescue Serum
Wil je er na een nachtje flink losgaan op de dansvloer nog steeds fris en fruitig uitzien? Dan heb je sowieso deze oogcrème nodig! Hij verfijnd de huidstructuur en geeft je een gehydrateerde look. Ook gaat hij vochtverlies tegen, waardoor er geen droogtelijntjes ontstaan. Geschikt voor elk huidtype.

Affect - Eyebrow Shadow Shape
Je wenkies zijn altijd on fleek met dit fijne wenkbrauwpoeder. Met behulp van een kwastje kun je heel makkelijk je wenkbrauwen invullen om je wenkbrauwen een mooie vorm en kleur te geven. We like!

Affect - Smooth Finished pressed powder
Deze poeder is ideaal om de gimmende plekjes op je gezicht te matteren én om je foundation de hele dag op zijn plaats te houden. Handig!

Wil jij ook elke maand verrast worden met de mooiste beauty-producten van de leukste merken? Voor €14,95 ontvang jij dit leuke cadeautje voor jezelf (of iemand anders) elke maand op je deurmat! Ga naar Beautybox.nl om direct te bestellen.