Beauty-overzicht van oktober

Gezicht door Vrouwen redactie

Kun jij het bos nog zien door alle beautyproducten die er zijn? Wij wel, en daarom houden we je maandelijks op de hoogte van beautyproducten die de redactie van Vrouwen.nl selecteert op basis van innovatie of omdat wij er zelf fan van zijn. Lees ook het Beauty overzicht van vorige maand.

Max Factor Miracle Match / Miracle Touch / Skin Luminizer Miracle
Deze foundations van Max Factor zijn het geheim voor de perfecte dekking, en toch een mooie nude look. De formules werken hydraterend waardoor je huid de juiste verzorging krijgt. Er zijn genoeg verschillende tinten te koop, dus je weet zeker dat er een foundation tussen zit die perfect matcht met jouw huid!

Maybelline Master Strobing Stick
Highlight je mooiste features met de nieuwe Master Strobing Stick van Maybelline! De creamy formule met microparels geeft je de perfecte glowy look. Doordat het een stick is, brengt de highlighter gemakkelijk aan en hoef je niet in de weer met sponsjes of kwasten. Lekker makkelijk!
Te verkrijgen in verschillende kleuren.

Maybelline Color Sensational
Deze lipsticks van Maybelline bevatten een verzorgend honing-extract en vitamine E voor gehydrateerde en zachte lippen. Dankzij het unieke Color Control System van deze lippenstift wordt de kleur in een flexibele laag op de lippen verzegeld, zodat de lippenstift niet uitloopt. Dat moeten we hebben! De lippenstift is verkrijgbaar is prachtige herfstkleuren, van wijnrood tot donkerpaars.

L'Oréal Paris True Match Highlighter
Deze highlighter van L'Oréal Paris komt in de buurt van perfectie. Je kunt hem het beste aanbrengen met je vingers, voor een zo natuurlijk mogelijk effect. Je hoeft maar een klein beetje te gebruiken om je jukbeenderen een glow te geven waar je u tegen zegt.
Je kunt hem kopen in drogisterijen als Etos en Kruidvat.

Maybelline Master Contour V-Shape Duo Stick
Wil je op een natuurlijke manier je features versterken of verfijnen? Met de eerste 2-in-1 contour stick is shapen nog nooit zo makkelijk geweest. De Maybelline Master Contour Stick heeft een highlight- en een contour kant. Door de creamy matte textuur is het makkelijk om te blenden en shape je je gezicht in een handomdraai. Ook deze stick is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op de redactie zijn we fan!