Beauty / Gezicht
Gezicht

Deze celebrity tattoo-artist zet gratis tattoo's, maar het ontwerp blijft geheim

Stel je voor dat je een gratis tatoeage mag laten zetten, maar je mag niet weten hoe deze eruit komt te zien. Het kan dus maar zo gebeuren dat jij de tattooshop uit loopt met een pizza slice op je arm...Surprise! Toch zijn er al veel mensen voor dit idee gezwicht, dat afkomstig is van celebrity tattoo artist Scott Campbell.

Deze bekende tattoo-artiest zet dus tatoeages voor noppes, maar dan blijft het ontwerp een verrassing. Je wordt zo getatoeëerd dat je niet mee kunt kijken. Dit project noemde hij 'the Whole Glory Project'. De gedachte achter dit project, is dat Scott complete vrijheid wilde in wat hij tatoeëerde.

"Ik bedenk een ontwerp waarvan ik denk dat de persoon daar behoefte aan heeft en degene die ik tatoeëer weet niks, totdat het is afgerond en diegene zijn of haar arm uit het gat trekt. Er is geen communicatie en geen ander contact dan de tatoeëer-pen op de huid", aldus Scott.

Bang dat je ontevreden naar huis gaat? Die kans is er natuurlijk, maar Scott zegt aan te kunnen voelen wat voor persoon iemand is en baseert daar zijn creaties op. Een beetje lef hebben is wel nodig, maar één ding is zeker. Het zal een onvergetelijke ervaring zijn.

Bron, bron, bron, bron