Beauty / Gezicht
Gezicht

Leeftijd maakt niet meer zoveel uit

Olaz vindt dat iedereen tijdloos mooi kan zijn en, eerlijk is eerlijk: wie wil dat nou niet? Moeder natuur heeft je gemaakt zoals je bent en daar kun je vrij weinig aan doen, maar je kunt er wel alles uithalen wat erin zit, accentueren en optimaliseren. Tijdens de lancering van nieuwe producten en het nieuwe gezicht van het merk, stelde Olaz ons de vraag 'is tijdloos mooi zijn een keuze?' Een vraag die je aan het denken zet.

Olaz deed internationaal onderzoek naar hun visie 'being ageless, we love it!' En dit vond de wereld ervan:
- 66% van de ondervraagde vrouwen vindt dat leeftijd vandaag de dag minder belangrijk is dan het was voor hun moeder.
- 65% vindt dat ze er beter uitziet dan haar moeder op dezelfde leeftijd.
- 56% voelt zich minstens 5 jaar jonger dan haar werkelijke leeftijd.
- 81% geeft aan zich -ongeacht haar huidige leeftijd- zelfverzekerder te voelen dan 10 jaar geleden.

Wij herkennen ons in elk van de bovenstaande punten. Iemand die zich ook in de punten herkent is Anouk Smulders. Wie kan er dan ook beter de nieuwe ambassadrice van Olaz zijn dan deze beauty? Voor het eerst heeft Nederland een eigen gezicht. Een gezicht dat nooit foundation draagt hoorden we tijdens de lancering! En hallo, ze is 42, dit is echt bizar. Dus als we allemaal fanatiek gaan smeren worden we allemaal zo prachtig als deze vrouw? Let's hope so!

Wist je trouwens dat de nacht de beste periode is voor je huid om te herstellen? Hoe minder je slaapt hoe lager de cel energie-gen actief is. Kortom onderschat het belang van slapen niet. Tip van het huis: veel beautyslaapjes! En terwijl jij droomt is Regenerist nachtcrème aan het werk om jou als Doornroosje te laten ontwaken.

Bron