Lifestyle / Reizen
Reizen

Vijf ideale vakantiebestemmingen voor wijnliefhebbers

Reageer

Die wijn in de kroeg drink je al lang niet meer. Wijn waarvan je al hoofdpijn krijgt tijdens het drinken vind je echt zonde van je geld. Als het echt niet anders kan neem je ene biertje of een frisje, maar het liefst breng jij je vrije avonden door in een goede wijnbar. Dan drink je maar wat minder, liever betaal je wat meer voor een goede wijn. En als je op vakantie gaat? Dan is wijn natuurlijk ook onderdeel van je vakantie.

#1 Napa Valley, Californië
Ben jij nog niet zo’n wijnkenner, maar drink je het wel heel graag? Dan moet je naar Napa Valley. Het is de ideale plek voor jou als je net om de hoek komt kijken wat betreft je kennis over wijn, maar toch een goed begin wilt maken. De wijnhuizen in Napa Valley bieden regelmatig tours en proeverijen aan waar in Jip en Janneke taal het gehele proces van wijn wordt uitgelegd.

#2 Saint-Émilion, Bordeaux, Frankrijk
Dit deel van Zuid-Frankrijk staat bekend als een van de oudste en belangrijkste wijnregio’s van de wereld. Wijn is hier een serieus onderwerp. De absolute highlight is Saint-Émilion. Deze plek staat vol met adembenemende kastelen, heerlijk eten en tig plekken waar zowel echte wijnkenners als beginners mogen genieten van de beste Franse wijnen.

Je leest nog meer bestemmingen op Ze.nl.

Bron, bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen