Dit kun je alleen op een festival doen als je single bent

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het festivalseizoen is momenteel in volle gang. Er bestaat geen betere plek om mensen te ontmoeten dan op een festivalterrein. Ben jij op zoek naar jouw prins op het witte paard, met ook nog eens precies dezelfde muzieksmaak als jij? Dan weet je vanaf nu waar je moet zijn. Single zijn op een festival is geweldig en wel om de volgende redenen.

Je kunt dansen alsof niemand naar je kijkt
Er is geen boyfriend in de buurt die je moves afkeurend van een afstandje staat te bekijken. Wat een vrijheid! Twerk, rave, of dans desnoods de macarena. Niemand die het wat uitmaakt.

Bezoek de artiesten die jij wilt zien
Vergeet eindeloze discussies over Chef’s Special of Lil Kleine. Jij bent single dus jij beslist welke stages je bezoekt en je hoeft rekening te houden met helemaal niemand.

Trek die niets-verhullende kleding uit de kast!
Die shorts die je van je ex nooit mocht dragen omdat je kont er volgens hem onderuit komt?
Trek hem aan! Die crop top die een groot deel van je afgetrainde buik laat zien? Show ‘em what you got! Je zit midden in de bloei van je leven, dus waarom niet? Nu kan het nog.

Praat en flirt met wie je maar wilt!
Op een festivalterrein lopen duizenden gasten rond, dus daar moet vast een goede 'gesprekspartner' tussen hobbelen. Of gewoon iemand om een dansje mee te wagen. Mag ook.

Bron, bron, bron, bron, bron