Beauty / Gezicht
Gezicht

Dit zijn de musthaves voor een ultieme pamper-sessie

Wij hebben weer een Beautybox vol met fijne beauty-musthaves op de redactie ontvangen (woehoew!) en deze maand staat de box helemaal in het teken van pamperen en me-time. Daar houden we van! Ben je benieuwd naar de producten? Here we go!


Dr Paw Paw original balm
Deze tube moet elke vrouw in haar handtas hebben. En zeker op vakantie kun je wel wat hulp van Dr Paw Paw gebruiken. Dit noem je nou een wondermiddeltje! Je kunt het namelijk gebruiken voor je lippen, huid, nagels en haar. Maar ook als je schoenen gaan knellen, smeer je voor het slapengaan een beetje wondermiddel op het pijnlijke plekje en de dag erna doet het een stuk minder pijn. Stop de tube in je handtas, en je hebt altijd een geschikt product bij de hand voor elk verzorgmomentje.

IDC lipgloss grab & go
Shine baby! Deze verzorgende lipgloss is boterzacht en de structuur voelt zijdeachtig. Met twee keer vegen zien jouw lippen er direct op en top verzorgd uit.

ROC Pro-preserve fluid SPF30
Er wordt weleens gezegd dat je beter elke dag een UV-filter op je smoel kunt smeren. Daarover zijn de meningen verdeeld. Maarrr als jij met je toet volop in de zon gaat zitten, heb je zeker een beschermende factor nodig. Met vitamin C & E en een hoge SPF factor is ROC Pro-preserve fluid SPF30 jouw redder in nood om jouw huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Mudmasky
Mudmasky combineert de drie beste kleien ter wereld: Franse groene klei, grijze Wyoming klei en Marokkaanse lava klei. Door deze combinatie wordt je huid schoon, helder en je poriën zullen verfijnen. Je zult merken dat je ervan verstelt zult staan hoe zacht je huid wordt.

Lipsi Cosmetics anti-wrinkle & depuffing eye cream
Lipsi Cosmetics anti-wrinkle & depuffing eye cream wordt gemaakt met organische olijfolie uit het Griekse Kreta. Samen met de toegevoegde vitamine B5 wordt de huid intensief gevoed en zullen droogtelijntjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Wil je ook elke maand gevoed worden met zo'n mooie verrassing? Kijk dan op Beautybox.nl wat je daarvoor moet doen.