10 Dingen die elke vrouw doet als ze alleen in de auto zit

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Als je in je uppie in de auto zit doe je weleens van die dingen... die je normaal gesproken nooit zou doen (natuurlijk). Als je dan zo in je eigen, knusse wereldje zit, is het net alsof niemand jou kan zien. Die ramen vergeet je spontaan voor het gemak. Jij zit zo lekker je ding te doen. En dan gebeuren er bizarre dingen.


1. Je bent totaal in de veronderstelling dat niemand jou kan zien. Met jouw hand bal je een vuistje, langzaam til je hem in de richting van je mond en ja hoor, als er een lekker refreintje door de speakers knalt laat jij de muzieknoten uit jouw gouden strotje glijden.
2. Het maakt niet uit of je vijf minuten of vijf uur in de auto zit, je checkt sowieso álle mannen bij élk stoplicht en in élke file. Als er een knappe gast tussen zit laat jij je wimpers wapperen om de aandacht naar je toe te takelen. Ja, met zo'n Opel ADAM maak je wel indruk. Hij is overigens ook te leasen voor privégebruik. Die Opel ADAM.
3. En als je dan toch stilstaat, kun je net zo goed even het moment aangrijpen om je lipstick bij te werken.


4. Het kan zomaar gebeuren dat jouw vinger prompt in je neus schiet om dat irritante, plakkende bolletje eruit te pulken.
5. En wat doe je nog meer als je je tegenover niemand hoeft te verantwoorden? Inderdaad, dan eet je die zak chips/pak koekjes/zak snoepjes/zak chocolademini's he-le-maal leeg! En daarna gooi je de zak natuurlijk netjes weg. Stel je voor dat iemand jou betrapt.


6. Terugpraten tegen je Tomtom. ‘Jahaa, ik snap nu wel dat ik hier links moet!’ 'Jezus, houd je ***'
7. Onnozel kijken. Je bent helemaal gefocust op het rijden, dus jouw hoofd staat niet in zijn meest charmante stand. Je kin is bijvoorbeeld helemaal verdwenen. Maar ach, dat ziet niemand... toch?


8. Wanneer je vrienden van de radio erop zijn lach je totaal ongegeneerd mee, alsof je samen met ze aan de bar hangt.
9. En dat knopje van het raam... dat flirt met je. Je kunt er dan ook niks aan doen dat jouw vinger er steeds op belandt en zodra het raam naar beneden schiet, trek je het weer snel omhoog. En dat herhaalt zich dan gedurende de hele rit.
10. Verdwalen. Ja, dames, als we alleen in de auto zitten hebben we niemand om de weg aan te vragen. Hoewel... Je kunt het gewoon aan je persoonlijke assistent OnStar vragen. En dankzij Opel Onstar heb je ook WiFi in de auto, waardoor je sowieso altijd kunt checken waar je bent en hoe je weer op de juiste route terechtkomt.