Beauty / Gezicht
Gezicht

De beste trucs voor de perfecte selfie

Die selfiestick heb je niet eens meer nodig. Jij hebt je selfie-arm helemaal onder controle en je weet precies welke kant van je gezicht je naar voren moet kantelen om de beste versie van je zelf op beeld te zetten. Hoewel... je kunt nog wel iets beter op het licht letten. En je hebt ook nog weleens de schaduw van je mobieltje over je snoet... Misschien heb je dan toch wel iets aan deze trucs voor de perfecte selfie.

Kies voor natuurlijk licht
Beautybloggers nemen niet voor niets graag selfies in natuurlijk licht, het verzacht en geeft een mooie gloed op je gezicht. Houd het tijdstip in de gaten als je aan de slag gaat met schieten. Het beste licht heb je in de ochtend bij zonsopgang of in de avond tijdens zonsondergang. Grappig feitje; sommige modellen en andere celebs gaan tijdens festivals pas na vijven het terrein op, omdat er dan sprake is van de mooiste lichtval. En dat levert de meest prachtige festivalfoto’s op!

Let op de achtergrond
Een selfie draait natuurlijk vooral om jou, dus zorg voor een rustige achtergrond zodat alle aandacht naar jouw knappe koppie gaat! Rondslingerende sokken in beeld leveren geen fraai plaatje op.

En dit zijn nog maar twee tricks. Bij TrendAlert.nl vind je nog meer, nog betere trucs.