WTF Journaal van vrijdag 8 juli

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: in dit museum kun je in een zwembad vol spikkeltjes duiken, deze twee dames verdienen geld met zeemeermin zijn en Ikea komt met een zwarte hotdog.

Zwemmen in spikkels
Om je werkweek lekker af te sluiten hebben we hier het leukste nieuws van de dag voor je. In New York opent namelijk van 29 juli tot 31 augustus het Ice Cream Museum en dat is net zo fantastisch als dat het klinkt. Je kunt er namelijk door een kamer volledig bedenkt met chocolade dwalen, jezelf omtoveren tot Sundae ijsje en zoveel ijsjes proeven als je maar wilt. Maar het aller beste van alles? Je kunt er zwemmen in een zwembad vol met spikkeltjes. Dat wil je natuurlijk! Voor 18 dollar per persoon ben je binnen - inclusief ijsje(s), natuurlijk! Kort verhaal lang.

Professioneel zeemeermin
We hopen dat je niet te jaloers wordt, maar twee dames uit Australië worden betaald om een zeemeermin te zijn. Jessica Bell en Amelia Lassetter treden regelmatig op als de Perth Zeemeerminnen en ze zijn mateloos populair. Op de show die de twee vrouwen neerzetten komen telkens honderden mensen af. Ook treden ze op in aquariums en op feestjes en partijen. Hello, dreamjob! Kort verhaal lang.

Zwarte hotdog
De Japanse Ikea introduceert een nieuw broodje hotdog en die lijkt misschien veel te lang gebakken, maar dat is alleen maar schijn. Het broodje heeft een zwartgeblakerde kleur, omdat er eetbare bamboehoutskool in zit. Hij is geïntroduceerd vanwege het tienjarige bestaan en heet de Ninja Dog. We snappen die Japanners niet helemaal, want een zwarte hotdog is toch helemaal niet feestelijk? Maar we snappen wel meer niet, want als je een blik werpt op de menukaart van de Japanse Ikea zie je ook dat ze hotdogs eten met bolletjes aardappelpuree erop. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron