Nieuwe series die je dit jaar niet mag missen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

We zijn weer aanbeland bij dat punt in het jaar waarin alle series aflopen. Hoewel we het geweldig vinden om alle finale-afleveringen te bekijken, omdat deze gewoonweg awesome zijn, valt het ons toch zwaar dat we nu steeds minder series hebben om te kijken. Dat betekent dat de meesten van jullie waarschijnlijk al een zoektocht zijn gestart op internet naar nieuwe series en laten wij daar nou graag bij willen helpen.

1. Guilt
Guilt is een gloednieuwe serie ging op 13 juni in première bij de Amerikaanse zender Freeform. De serie gaat over de Amerikaanse studente Grace. Tijdens haar studie in Londen wordt haar kamergenoot vermoord. Drie keer raden wie de hoofdverdachte is… De serie wordt niet op de Nederlandse televisie uitgezonden (zonde!), maar pluk hem op welke manier dan ook (oke, dit zeiden we niet... Oeps!) van het internet. We beloven je dat dat heel erg de moeite waard is.

2. Dead of Summer
Dead of Summer is een nieuwe horror serie van de makers van Once Upon a Time. De serie speelt zich af in de Jaren 80. Als school afgelopen is en de zomer begint vult Camp Stillwater zich met enthousiaste scholieren. Camp Stillwater is echter geen normaal zomerkamp. Een zomer die eigenlijk leuk en onbezorgd had moeten zijn, verandert in een summer of hell. De serie ging op 28 juni in première bij de Amerikaanse zender Freeform, maar je kunt hem ook hier vandaan halen.

3. No Tomorrow
Wanneer Evie Xavier ontmoet, wordt ze geconfronteerd met zijn unieke kijk op de wereld. Hij is nogal een vrijegeest en gelooft dat over 8 maanden en 12 dagen het menselijk ras zal uitsterven. Hij overtuigt Evie om een “apocalyst” te maken. Een lijst met dingen die je nog wilt doen voordat de wereld vergaat. Samen met haar vrienden probeert Evie erachter te komen of ze Xavier serieus kan nemen, terwijl ze de punten op de “apocalyst” afwerkt. De serie zal dit najaar te zien zijn bij de Amerikaanse zender The CW. Helaas is nog niet bekend of deze serie naar Nederland komt, maar zoals we hierboven al zeiden, het is zeker de moeite waard om het internet ervoor in te schakelen!

Nog elf (!) andere series die je dit jaar niet mag missen, check je op Chicklit.nl.