Beauty / Gezicht
Gezicht

Make-up musthaves voor een professionele look

Wij hebben weer een Beautybox vol met fijne beauty-musthaves op de redactie ontvangen (woehoew!) en die staat deze maand helemaal in het teken van het Deense make-up merk Hot Make-up. Het merk is opgericht is door de Deense make-up artiest Rikke Degn. Zij heeft door de jaren heen veel modellen opgemaakt, maar vond nooit de juiste kleuren bij andere make-up merken. Dus toen heeft ze maar haar eigen make-up lijn gelanceerd. Top idee! Ben je benieuwd naar de producten? Kijk maar mee…!

Rose Touch Mini Blush
Deze blush breng je heel makkelijk aan op je wangen en heeft een velvet achtige structuur. Het ziet er heel natuurlijk uit op je huid en heeft een licht glansje.

Charmy Pigment Loose Eyeshadow
Met deze oogschaduw creëer je heel makkelijk een romantische ooglook. Je kunt hem zowel nat als droog gebruiken en heel makkelijk blenden met andere oogschaduwen.

Colour Attack Matt Eyeshadow
Een matte oogschaduw kan eigenlijk altijd. Niet alleen overdag maar ook 's avonds en voor bijvoorbeeld een fotoshoot. Deze variant heeft een kek kleurtje en een heel goede pigmentatie.

Glamour Pressed Bronzer
Deze bronzer bevat onder andere Cupuacu butter waardoor hij heel makkelijk aan te brengen is en de zelfs de huid hydrateert. Ook perfect om mee te contouren, helemaal omdat er geen shimmer in zit.

Fixing Powder - Fix & Matt
Nooit meer een glimmend hoofd met deze fixing poeder. Breng het over je make-up look aan en je geniet de hele dag van een matterend effect. Geschikt voor elke huidskleur.

Wil jij ook elke maand verrast worden met de mooiste beauty-producten van de leukste merken? Voor €14,95 ontvang jij dit leuke cadeautje voor jezelf (of iemand anders) elke maand op je deurmat! Ga naar Beautybox.nl om direct te bestellen.