Deze producten mogen niet ontbreken in jouw festival-backpack

Gezicht door Annelot

Het festival seizoen is alweer een tijdje bezig en er is niets vervelender dan beginnen aan een weekendje vol plezier, leuke mensen en fijne deuntjes terwijl je van alles mist. Dus geloof dit: of je nou een festivalgroentje of ervaren festivalganger bent, deze producten ga je nodig hebben.

Droogshampoo
Waarschijnlijk heb je tijdens je kostbare festivaltijd geen zin om uren in de rij te staan om een douche te bemachtigen. Met vet haar rondlopen is ook geen optie, dus daarom is droogshampoo je allerbeste vriend. Een grote fles is de ruimte in je tas waard, want jouw vriendinnen zullen het waarschijnlijk ook willen gebruiken. Hello, karma points!

Zonnebrand
Je staat de hele dag onder de (hopelijk) felblauwe hemel, dus je huid beschermen tegen de zon is geen overbodige luxe. Een spray die lekker snel intrekt en niet plakt is daarom een must!

CC Cream
Een dikke laag foundation past gewoon niet bij een festival, maar je wilt wel een beetje een egale huid hebben (en de wallen van het nachtenlang door dansen bedekken!). CC Cream is dé oplossing: het geeft je een natuurlijke glow, maar je ziet er niet volgesmeerd uit. Eentje met een bescherming van factor 30 is al helemaal ideaal.


Gezichtspray
Een spray op basis van mineraalwater is fijn bij warm weer. Je sprayt het op je gezicht en je voelt je weer heerlijk fris. Plus: je krijgt er een lekkere gezonde glow van én je huid blijft gehydrateerd. Je kunt het zelfs prima over je make-up gebruiken. Wat nu misschien klinkt als extra bagage om mee te nemen, is dan absoluut onmisbaar.

Highlighter
Een glansje op je gezicht is natuurlijk altijd mooi, maar als je met je kop in de zon staat komt het nóg mooier uit. Kies voor een highlighter die goed gepigmenteerd is voor een prachige all-over glow.

Bron, bron, bron, bron, bron