Je kunt nu je ware liefde vinden via je Spotify-account

Lifestyle door Noortje

Misschien is het jou wel eens overkomen. Je bent op een date en alles klikt. Hij is super hot, jullie kunnen lekker babbelen en je ziet hem stiekem al jullie kinderen grootbrengen. Tot het onderwerp 'muziek' aan bod komt. Blijkt 'ie elk weekend op een hardcore-feest uit zijn plaat te gaan en bij elk autoritje de boxen uit de auto te blazen met hardstyle-herrie. Laat dat nou eens ABSOLUUT niet jouw ding zijn. Weg is de romantiek. Gelukkig is er nu de perfecte oplossing voor dit probleem.


Misschien kende je de app Bumble al. Bumble is het soort van feministische zusje van de bekende dating-app Tinder. Bumble laat alleen vrouwen een gesprek starten in een chat, wanneer beide partijen naar rechts hebben geswiped. Bumble is nu een samenwerking met Spotify aangegaan en wij vinden het een fantastisch idee.


Bumble gebruikers kunnen hun account vanaf nu koppelen aan hun Spotify-account. Op hun Bumble-account komt dan een lijstje met veel geluisterde nummers te staan. Zo kunnen anderen zien naar welke muziek hun match daadwerkelijk luistert. Wanneer je de favoriete muziek van je prins op het witte paard niet kent, kun je zelfs op de nummers klikken om een preview van het nummer te luisteren.


Gaat deze update dan eindelijk een einde maken aan alle geflopte dates op de wereld? En mocht je nou niet kunnen kiezen tussen de matches, dan kun je altijd nog Choose The App inschakelen. Want die app is minstens even briljant.

Bron, bron, bron, bron