Waarom je beter een beste vriendin kunt hebben dan een vriend

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Mannen zijn ook niet altijd alles. Daar zijn wel al lang achter. Dus in sommige gevallen is het helemaal niet zo'n ramp om vrijgezel te zijn. Soms heb je aan een beste vriendin al genoeg. Meer dan genoeg zelfs. In sommige gevallen kun je zelfs beter een beste vriendin hebben dan een lover. Simpelweg omdat je er meer aan hebt.

Shoppen, shoppen, shoppen!
Wie heeft er een man waarmee je gezellig kunt shoppen? En dan bedoelen we ook echt gezellig? Precies! Die zijn schaars en eigenlijk vragen we ons inmiddels een beetje af of ze wel echt bestaan. Jouw beste vriendin daarentegen doet niks liever! Die kun je er prima voor wakker maken zelfs.

Jouw social media-verslaving
Vet ongezellig dat je eerst een foto van je eten maakt voordat je het in je mond stopt. Als je met een man aan tafel zit die daar geen bal van snapt wel ja, maar jouw beste vriendin doet precies hetzelfde. Heerlijk!

Gedeelde garderobe
Van een man in je leven kun je hooguit (eventueel... misschien) zijn spijkerbroek pikken, opkrullen en hopen dat het stoer staat met een paar hakken eronder. Zijn blouse kun je ook best hebben, maar dan houdt het echt wel op. Van je beste vriendin kun je alles pikken én zij vindt het helemaal niet erg. Zij moedigt het alleen maar aan, want dan kan ze die mooie Jimmy Choo's van jou ook wel een keertje lenen. Denkt ze.

Vond je dit al te gek? Dan kun jij je lol op, want Ze.nl maakt het artikel compleet!

Bron, bron