WTF journaal van vrijdag 10 juni

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: deze uitvinding gaat je zóveel tijd besparen, een wel heel fruitige nieuwe haartrend en een aanstaande bruid die van haar bruidsmeisje eist dat ze haar haar verft.

Machine die je kleding opvouwt
Er is nu dus een machine bedacht die gemiddeld 30 kledingstukken binnen één minuut stoomt en opvouwt. Holy moly, hoe chill is dat? Het kost je wel omgerekend 750 euro, maar ga eens na wat je met de tijd kunt doen die je hiermee bespaard? Waarschijnlijk veel leukere dingen dan de was. In het najaar komt het ding in Amerika op de markt. Laten we hopen dat ik ook snel naar Nederland komt. Check in de video hoe dit apparaat werkt. Kort verhaal lang.

Watermeloen haar
Op Instagram spotten we de ene na de andere gekke trend. Maar deze nieuwe haartrend voor de zomer gaat best ver. Tenzij je écht heel erg van watermoeloenen houdt. Het is namelijk de bedoeling dat je je haar roze en groen verft. En als je er echt helemaal voor wilt gaan kun je er ook nog zwarte pitjes erbij verven. Check de beelden en oordeel zelf! Kort verhaal lang.

Veeleisende bruid
Een bruidsmeisje zijn is al behoorlijk stressvol en dan hebben we het nog niet eens over het feit dat je allemaal dingen moet regelen én de hele dag in een afschuwelijke jurk moet lopen. Maar deze bruid maakt het wel heel bont. Ze eist namelijk van haar vriendin slash bruidsmeisje dat ze dezelfde haarkleur neemt als de andere bruidsmeisjes omdat ze als enige roodharig is én omdat haar man een zwak voor redheads heeft. Ze wil dus dat ze haar haar verft omdat ze absoluut niet wil riskeren dat haar man er met haar vriendin vandoor zou gaan. Eh? Waarom ga je dan met hem trouwen? Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron, bron, bron