Waar wijn wel niet allemaal goed voor is

Vrije tijd door Sascha
Grenzen worden verlegd, een warm gevoel stijgt op en slapen doen we als een roosje. We hebben het natuurlijk over een goed wijntje op z’n tijd. Het is maar net hoe je het leven bekijkt, maar wij zijn van mening dat wijn altijd een goed idee is.

 
Je kunt opeens net zo goed dansen als Channing Tatum in Magic Mike, en ook jouw zangkunsten zijn fenomenaal! Oneindig veel dingen zijn er op te noemen waar wijn wel niet allemaal goed voor is.


Grenzen verleggen

Dit kan iedereen die van een goed wijntje op z’n tijd houdt wel beamen. Zodra je ook maar genoeg wijntjes drinkt, verleg je vanzelf wel je eigen grenzen. Bijvoorbeeld de nodige dansjes op de bar en de flirt en dans skills die opeens om de hoek komen kijken. No shame!
 
Vrienden maken
Ook dit heeft weer met grenzen verleggen te maken, want vrienden maken is ook hartstikke easy zodra je een aantal wijntjes achterover hebt getikt. Opeens heb je er tien vrienden bij en kruipen jullie met z’n allen lachend en rollend weer naar huis.
 
Gelukkig & genieten
Wijn associëren we vaak met lange, zwoele zomeravonden, zon en stranden. Drie dingen waar we allemaal intens gelukkig van worden! Ook hiervoor is wijn dus weer een hartstikke goed idee.
 
Lekker slapen
Lig je weer eens te pieken in je bed en kun je er maar niet van slapen? Neem een wijntje en je slaapt als een roosje! Wijn zal jou nooit slapeloze nachten bezorgen. Niet teveel natuurlijk, want wakker worden met een kater is iets minder grappig.
 
Mooie herinneringen
Een wijntje op z’n tijd brengt de mooiste herinneringen met zich mee. Die legendarische momenten hoef je niet te verwachten met een salade en een glas water. Let’s make some good memories!


Fijn gevoel

Al die wijntjes geven jou een heerlijk warm en tintelend gevoel. Jouw lover geeft jou dat inderdaad ook, maar zeker niet altijd. Wijn is je beste vriend ten aller tijden en zal jou dan ook nooit teleurstellen.
 
Erop uitgekeken raken
Wijn is iets waarop je nooit uitgekeken zal raken en het zal je nooit vervelen. Met je lover wil je nog weleens in die vervelende sleur belanden, maar als het op wijntjes aankomt hoef je daar niet bang voor te zijn. Wat een fijn idee!
 
Quality time
Het zal niet snel gebeuren dat jij tijdens het studeren of je werk aan de wijn zit, want wijn drink je in principe alleen wanneer het tijd is voor quality time. Kortom: zodra je aan de vino zit, is het tijd voor een momentje voor jezelf, dus hoe meer wijn, hoe meer momentjes voor jezelf!
 
Fruit
Je kunt het ook zo zien: wijn is gemaakt van druiven, druiven behoort tot de fruitsoort en fruit is gezond! Conclusie: voel je niet schuldig over een lekker wijntje op z’n tijd en move your ass richting de eerste de beste fles!
 
Hou jij ook zo van een lekker wijntje op z’n tijd?