12 redenen waarom het hebben van een jongere vriend geweldig is

Lifestyle door Noortje

Het hebben van een jongere vriend heeft heel veel voordelen. Het begrip cougar begint niet voor niets steeds populairder te worden. Kijk maar naar Madonna, Jennifer Lopez en Demi Moore, die allemaal knaapjes van minstens 15 jaar jonger daten of dat in het verleden hebben gedaan. Wij snappen ze wel!


1. Hij is nog lekker fit en sterk. Hij kan je overal mee naartoe slepen zonder gevaar voor een hernia!

2. Zijn heerlijke rimpelloze babyface...

3. Hij is nooit moe. Stappen tot in de vroege ochtend, 's ochtends samen hardlopen, de Eiffeltoren helemaal beklimmen; niets is te gek!


4. Dat uithoudingsvermogen merk je ook in bed. Nog een keer? Oke dan!

5. Hij is nog niet gefixeerd op zijn toekomst. Zo kunnen jullie lekker samen de rest van jullie leven uitstippelen zonder de helft van jouw dromen bij voorbaat al te moeten schrappen.

6. Hij is nog lekker 'kneedbaar'. Niet dat we er voorstander van zijn een persoon totaal te veranderen, maar toch. Zijn hekel aan mopshondjes kun je er nog prima uit praten, toch?


7. Hij zal eerder naar jou luisteren bij het maken van beslissingen. Jij hebt tenslotte de meeste levenservaring.

8. Wanneer jullie kinderen krijgen kan hij er 's nachts makkelijker uit en wordt 'ie het minder snel zat om tikkertje te spelen in de speeltuin. Kun jij lekker achterover leunen en toekijken.

9. Hij behandelt je met veel respect, ook tegenover zijn vrienden. Niet dat een oudere vriend dit niet doet, maar het wordt tegenwoordig best wel als een prestatie gezien voor mannen om met een oudere vriendin aan te komen zetten. Je bent zijn pronkstuk, en dat laat 'ie merken ook!


10. Hij houdt jou ook lekker jong. Naar een ranzige club gaan, flauwe tekenfilms kijken en stiekem 's nachts bij een zwembad inbreken kan allemaal weer. En stiekem is het nog heel leuk ook.

11. Je kunt al die dingen doen waarvan je spijt had dat je het nooit hebt gedaan. Hij weet die coffeeshops echt wel te vinden.

12. Hij is perfect om je moederlijke gevoelens op te kunnen uiten.


Heb jij juist een oudere vriend aan de haak geslagen? Dat heeft natuurlijk ook zo zijn voordelen. Lees ze hier.

Bron, bron, bron, bron, bron