Bizar nieuws van vrijdag 6 mei

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: KFC komt met eetbare nagellak die naar kip smaakt, in Engeland krijg je bij sommige bedrijven betaald verlof voor je huisdier en deze wonderpoes heeft voor altijd een lach op haar kopje.

Eetbare nagellak
De fastfoodketens Kentucky Fried Chicken neemt hun slogan: ‘its fingerlicking good’ duidelijk een beetje te letterlijk. Ze komen namelijk met een eetbare nagellak die naar kip smaakt. Ja, je leest het goed. Je kunt de nagellak dus van je vingers aflikken. Meer info over dit bizarre nieuwtje vind je op Fashionscene.nl.

Verlof voor je huisdier
Sommige bedrijven in Engeland maken het nu mogelijk voor hun personeel om een paar dagen tot en paar maanden betaald verlof te krijgen vanwege een huisdier. Ze vinden het belangrijk dat baasjes een goede band opbouwen met hun huisdieren. Ze bekijken het wel per specifiek geval en geven bijvoorbeeld geen verlof vanwege goudvis. Begrijpelijk! We hopen dat dit ook in Nederland mogelijk wordt, want een huisdier papa of mama zijn, is soms best zwaar. Kort verhaal lang.

Wonderkat
Een kat genaamd Duchess had na een auto-ongeluk maar een hele kleine kans van overleven, maar gelukkig heeft ze het toch gehaald, dankzij een aantal hele goede dierenartsen. De meeste van haar tanden moesten worden verwijderd en haar kaak kon niet meer teruggezet worden. Een geluk bij een ongeluk: ze heeft nu een permanente lach op haar koppie. Hoe lief! Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron